Opiskelijatöihin.fi

Sairaanhoitaja

Sex
Female

Ikä
28 years

School
Karelia UAS

Starting year
2016

Field of study
Ammattikorkeakoulu

Specialization
Sairaanhoitaja

Work fields seeking

Well being, Healthcare and Social Science

Work areas seeking

Joensuu

Work types seeking

Summer work

Education
  • Keski-Pohjanmaan ammattiopisto, Hyvinvointiala, Lähihoitaja, Lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma, graduated Kevät 2015
Work experience
  • Niuvanniemen sairaala, Toukokuu 2018 - Elokuu 2018, Lähihoitajan työtehtävät mielenterveyskuntoutujien parissa.
  • Helsingin kaupunki, Madetojan palvelutalo, Kesäkuu 2017 - Elokuu 2017, Lähihoitajan työtehtävät ikäihmisten palvelutalossa. Lääkehoito, ikäihmisten päivittäisissä toiminnoissa ohjaaminen ja avustaminen.
  • Helsingin kaupunki, Madetojan palvelutalo, Kesäkuu 2016 - Elokuu 2016, Lähihoitajan työtehtävät ikäihmisten palvelutalossa. Lääkehoito, ikäihmisten päivittäisissä toiminnoissa ohjaaminen ja avustaminen.
  • Jyväskylän kaupunki, Tikkalan päiväkoti, Tammikuu 2016 - Toukokuu 2016, Lastenhoitajan työtehtävät 1-3 -vuotiaiden lasten päiväkotiryhmässä.
  • Kokkolan kaupunki, Honkaharjun toimintakeskus, Kesäkuu 2015 - Elokuu 2015, Lähihoitajan työtehtävät ikäihmisten palvelutalossa. Lääkehoito, ikäihmisten päivittäisissä toiminnoissa ohjaaminen ja avustaminen.
Language skills
  • Finnish, Native language
  • English, Good
  • Swedish, Good
Special skills

Computer skills
Potilastietojärjestelmistä Mediatri, Miranda, Esko ja Effica ovat tuttuja työharjoittelujen ja töiden kautta.

Profession related special skills
Minulla on B-luokan ajokortti, hygieniapassi ja työturvallisuuskortti. Lisäksi olen suorittanut ensiavun EA1 ja EA2 -kurssit sekä Potilassiirtojen Ergonomiakorttikoulutuksen.

Additional text
Valmistun pian sairaanhoitajaksi ja olen innostunut tulevasta ammatistani! Tuleva kesä on viimeinen kesä sairaanhoitajaopiskelijana ja haluan sen tuovan minulle lisää työkokemusta hoitoalalta.

Ikäihmisten parissa työskentelystä minulla on eniten työkokemusta ja siksi heidän hoitaminen on tuntunut luontevalta. Monipuolisten työharjoittelujeni kautta olen hoitanut myös nuorempia potilaita ja lasten ja nuorten osastolla ollessani ihan pieniä lapsiakin.

Haluaisin tehdä kesällä työtä, jossa saisin hoitaa ja ohjata asiakkaita heidän yksilölliset voimavarat huomioiden, saisin lisää varmuutta kädentaitoihin ja lisää kokemusta hoitotyöstä.

Contact
Errors



    You will receive a copy of the message you sent to the student to your email.

    User check