Opiskelijatöihin.fi

Tietojenkäsittely, Digitaalinen Liiketoiminta

Sex
Male

Ikä
27 years

School
Karelia UAS

Starting year
2017

Field of study
Tradenomi

Specialization
Tietojenkäsittely, Digitaalinen Liiketoiminta

Work fields seeking

IT

Work areas seeking

Ilomantsi, Joensuu, Juuka, Kitee, Kontiolahti, Lieksa, Liperi, Nurmes, Outokumpu, Polvijärvi, Rääkkylä, Tohmajärvi, Valtimo, Iisalmi, Juankoski, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Maaninka, Nilsiä, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto, Vieremä

Work types seeking

Internships, Part-time work

Language skills
  • Finnish, Native language
  • English, Laudable
Special skills

Computer skills
Syksyltä 2018 sain käytännön kokemusta ohjelmistorobotiikasta ja automaatiosta UiPath-ohjelmiston kanssa. Olin mukana kehittäjänä projektissa missä toimeksiantona oli rakentaa UiPathin avulla automatisaatio verkkokaupan tilausjärjestelmälle. Sain hyvän pohjan ohjelmistorobottien kehittämiseen UiPathilla. rnOlen myös tekemässä kuluvan kevään aikana pienimuotoisempaa projektia UiPathilla osana Tekoäly ja Robotiikka opintojaksoa.rnOpintojeni suuntautumisesta osaamista on myös kertynyt Sharepoint sekä Microsoft Dynamics NAV alustoille sekä Windows AD ja DHCP. rnOhjelmointikielistä osaan perusteet Typescriptiin sekä Javaan.

Profession related special skills
Ajokorttiluokka B.rnVarusmiespalvelus on suoritettuna radioteknisissä tehtävissä radioautotiimissä.

Additional text
IT-alalla erityisen mielenkiintoiset osa-alueet olisi mahdollinen harjoittelumahdollisuus erilaisten yritysjärjestelmien kanssa IT-tuessa sekä ohjelmistorobotiikka yleisesti. Sen lisäksi että edellä mainitut työnkuvat ovat itseäni kaikista eniten kiinnostavia ja perustuvat myös tutkintoni sisällä suuntautumiseeni, koen, että minulta löytyy myös perustason valmiudet ja pienimuotoista kokemusta mm. automatisaatiosta ja IT-tuessa vaadittavien järjestelmien kanssa toimimisesta.rnMinusta löydätte motivoituneen ja helposti lähestyttävän harjoittelijan oppimaan uutta, joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot ja on aina mukana täysillä sekä positiivisella asenteella.

Contact
Errors



    You will receive a copy of the message you sent to the student to your email.

    User check