Opiskelijatöihin.fi

Sosionomi (AMK)

Sex
Female

Ikä
28 years

School
Savonia UAS

Starting year
2016

Field of study
Sosiaaliala

Specialization
Sosionomi (AMK)

Work fields seeking

Healthcare and Social Science

Work areas seeking

Iisalmi

Work types seeking

Part-time work, Summer work, Full-time work

Education
  • Minna Canthin lukio, Ylioppilas, Ylioppilas, graduated 2015
Work experience
  • Iisalmen kaupunki, lasten liikennepuisto, 06/17 - 06/17, Lasten ohjaaminen liikennepuistossa sekä puiston ja viheralueen kunnossapito.
  • Päiväkeskus Pysäkki ry, 07/17 - 07/17, Päivittäisen ruuan valmistukseen osallistuminen ja ruuan vienti liikuntarajoitteisille asuntoon, yleisen järjestyksen ja siisteyden ylläpito päiväkeskuksessa, siivous, pyykinhuolto, uuden työntekijän perehdytystä ja opastusta sekä kotikäynneillä työparina toimiminen.
  • Päiväkeskus Pysäkki ry, 06/18 - 06/18, Päivittäisen ruuan valmistukseen osallistuminen ja ruuan vienti liikuntarajoitteisille asuntoon, yleisen järjestyksen ja siisteyden ylläpito päiväkeskuksessa, siivous, pyykinhuolto, uuden työntekijän perehdytystä ja opastusta sekä kotikäynneillä työparina toimiminen.
Language skills
  • Finnish, Native language
  • English, Good
  • Swedish, Satisfying
Special skills

Computer skills
Osaan käyttää Microsoft Office ohjelmia kiitettävästi.

Profession related special skills
Sosionomi opintojen kautta olen suorittanut AVEKKI- koulutuksen, lisäksi minulta löytyy hygieniapassi. Opintojen kautta tehdyt työharjoittelut ovat antaneet runsaasti kokemusta asiakkaan kohtaamisesta sekä erilaisista asiakasryhmistä. Lisäksi kesätyökokemukset ovat antaneet syvennystä esimerkiksi päihde- ja mielenterveysasiakkaiden kanssa tehtävään työhön.

Additional text
Opintojen kautta olen huomannut, että pidän päihde- ja mielenterveystyöstä. Työalue on mielenkiintoinen, omalla tavallaan rankka, mutta kuitenkin antoisa. Olen avoin kuitenkin kaikille sosionomin työtehtäville sekä työalueilla, asiakasryhmää sen enempää erittelemättä. Opintojen kautta olen työskennellyt lasten, erityislasten, nuorten, maahanmuuttajien, ikäihmisten sekä päihde-ja mielenterveysasiakkaiden parissa. Lisäksi olen suorittanut viimeisimmät harjoittelun lastensuojelun perhekuntoutuksen yksikössä, joka syvensi tietouttani ja osaamistani lastensuojelusta ja perhetyöstä. Olen valmis oppimaan ja haluan kehittää omaa ammattillisuuttani sosionomina. Luonteeltani olen rauhallinen, helposti lähestyttävä, sekä huumorintajuinen. Valmistun sosionomiksi 29.05.2019 ja suuntauduin opinnoissani palveluohjaukseen.

Contact
Errors



    You will receive a copy of the message you sent to the student to your email.

    User check