Opiskelijatöihin.fi

Bachelor of mechanical engineering

Sex
Male

Ikä
25 years

School
Savonia UAS

Starting year
2018

Field of study
Bachelor of mechanical engineering

Specialization
Bachelor of mechanical engineering

Work fields seeking

Automotive, Energy, Administration, IT, Metal and Machinery, Transportation, Natural res. and Environment, HVAC, Timber, Construction, Electrical, Technology, Industrial sector

Work areas seeking

Ilomantsi, Joensuu, Juuka, Kitee, Kontiolahti, Lieksa, Liperi, Nurmes, Outokumpu, Polvijärvi, Rääkkylä, Tohmajärvi, Valtimo, Iisalmi, Juankoski, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Maaninka, Nilsiä, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto, Vieremä

Work types seeking

Internships, Summer work

Education
  • Lapinlahden Lukio ja kuvataide Lukio, Lukio, Ylioppilas, graduated 2017
Work experience
  • Moment Group, 9/2018 - jatkuu, Toimistotyöt, sähköposteihin vastaus
  • Transval, 3/2019 - 8/2019, Hyllytystyö
  • Isonen, 2015 - 2016, Isosen tehtävät
  • Nelko Oy, 4/2014 - 4/2014, Kalusteiden kokoaminen ja lähetys
  • Teollisuuslinkki Oy, 2/2014 - 2/2014, Inventaario, järjestely
Language skills
  • English, Good
  • Swedish, Good
Special skills

Computer skills
Olen oppinut Solidworksin peruskäytön kahden kurssin avulla, sekä käynyt Excelin käyttöön liittyvän kurssin kiitettävällä arvosanalla. Olen lisäksi tehnyt paljon töitä tietokoneella nykyisessä työsuhteessa ja monia esitelmiä Powerpointin ja Wordin avulla, joista on kertynyt paljon hyvää peruskokemusta tietokoneella työskentelyyn.

Profession related special skills
Varusmiespalvelus 1-9/2018. Ajokorttiluokka B.

Additional text
Olen tällä hetkellä tottunut tietokoneella tehtävään työhön ja nykyisestä työstä on kertynyt paljon hyvää toimistotyökokemusta. Koulutusalani pääaiheet ovat konetekniikka ja tuotantotalous ja voisin hyvin kuvitella tekeväni esimerkiksi suunnittelua tai myös muita tuotantoon ja tekniikkaan liittyviä työtehtäviä. Kaikenlaiset tuotannon ja tekniikan perustyötehtävät ovat itselleni arvokasta kokemusta, jota voin hyödyntää tulevaisuudessa esimerkiksi tuotannon kehittämisessä. Tulevaisuudessa kiinnostaisi mahdollisesti myös lentoliikenteeseen liittyvät työt ja liikkuva työ.

Olen töissä aina tunnollinen ja otan asioista reippaasti selvää, sitä kautta työt tulee tehdyksi tehokkaasti ja täsmällisesti. Olen myös kohtelias muita kohtaan ja tervehdin reippaasti, joka tekee työteosta paljon mukavampaa. Tulen aina ajoissa töihin ja terveet elämäntavat tukevat työntekoa ja terveenä pysymistä.

Contact
Errors



    You will receive a copy of the message you sent to the student to your email.

    User check