Opiskelijatöihin.fi

Insinööri

Sex
Male

Ikä
31 years

School
Savonia UAS

Starting year
2018

Field of study
Tietotekniikan tutkinto-ohjelma

Specialization
Insinööri

Work fields seeking

IT

Work areas seeking

Iisalmi, Juankoski, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Maaninka, Nilsiä, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto, Vieremä

Work types seeking

Internships, Thesis work, Part-time work, Summer work

Education
  • Savonia-ammattikorkeakoulu, Tradenomi, liiketalous, Yritystoiminta ja johtajuus, graduated 2016
Work experience
  • Varohallinto, 01/2017 - 08/2019, Sähköisen asioinnin tukipalvelu. Asiakaspalvelu puhelimitse, chatissa ja sähköpostitse, pääasiassa Katso ja Suomi.fi -tunnistautumisen neuvonta. Tunnistehakemusten ja valtakirjojen käsittely. Työtehtäviin kuului myös uusien työntekijöiden perehdytystä, ja muun tiimin tukena olemista.
  • Ramest Oy, 06/2013 - 01/2019, Keikkaluontoisesti ilmatiiveysmittausten, laskutuksen, laskujen maksun, ALV:n käsittelyn, kirjanpidon ja raportoinnin avustamista viikonloppuisin ja lomien aikaan.
  • Savonia-ammattikorkeakoulu Oy, 09/2015 - 11/2015, Harjoittelujakson aikana valmistelin perehdytyssivuston intranetiin, analysoin ja raportoin henkilöstökyselyjä ja valmistelin mentorointiohjelman ja kehityskeskustelukäytännön uudistuksia.
  • Savonia-ammattikorkeakoulu Oy, 06/2015 - 08/2015, Työ oli projektiluontoinen, jossa suunnittelimme opiskelukaverini ja Savonian viestintäpäällikön kanssa koulutusalojen markkinoinnin kesän eri tapahtumissa. Osallistuimme kolmeen eri tapahtumaan ja hoidimme itsenäisesti kaikki kuljetuksiin ja käytännön järjestelyihin liittyvät asiat.
  • Lujatalo Oy, 05/2014 - 08/2014, Keskeiset työtehtävät olivat puhelinvaihteen hoito, aulapalvelu, arkiston uudelleenjärjestely, ostolaskujen käsittelyä sekä saapuvan ja lähtevän postin käsittely.
References
  • Olli-Pekka Hirvonen Toimistopäällikkö, Verohallinto, Asiointiyksikkö. Puh: 040 7209 487 sähköposti: olli-pekka.hirvonen@vero.fi
Special skills

Computer skills
C#
Ohjelmointiopintoni alkoivat C#:lla ja .NET Frameworkilla. Ensimmäisen kokonaisen sovelluksen olen tehnyt Windows Formsilla. Nyt olen mukana projektissa, jossa tehdään web-sovellusta ASP.NET coren avulla.

Java
Olio-ohjelmoinnin sekä tietorakenteiden ja algoritmien perusteet olen opiskellut Javalla. Olen syventänyt osaamistani aloittamalla pienen pelin, joka simuloi jääkiekko-otteluita.

PHP
PHP:n opiskelun aloitin projektityössä niin, etten ollut koskaan aiemmin kieleen tutustunut. Palautteena saimme, että työ on ainakin yksi parhaista, jollei jopa paras mitä kyseisen kurssin pitämisen aikana on palautettu. Sen lisäksi teimme opiskelukaverin kanssa PHP:lla toiseen projektityöhön API:n, joka palvelee sekä selaimessa toimivaa sovellusta että kaverin tekemää Android-sovellusta.

JavaScript
JavaScriptin laajasta valikoimasta olen ehtinyt tähän mennessä kokeilemaan jQueryä, Node.js:ää ja React.js:ää. Nodella olen ehtinyt kokeilemaan Express-sovelluksen tekemistä ja viimeisimpänä kokeilunani olen aloittanut Socket.io-testauksen, jossa teen asiakaspalveluun tarkoitettua chat-sovellusta. Tämän projektin yhteydessä olen aloittanut myös React.js:n opiskelun.

HTML / CSS
HTML ja CSS ovat luonnollisesti olleet mukana kaikissa web-sovellusprojekteissa, ja uskon osaavani niiden perusteet hyvin. CSS:ää olen opetellut sekä ilman frameworkkeja, että Bootstrapin avulla.

Tietokannat
Projektien kautta olen käyttänyt eniten relaatiotietokantoja, lähinnä MySQL:ää. Nyt meneillään olevan projektin kautta olen aloittanut Apachen Cassandra -tietokantaan tutustumisen, ja oman chat-sovelluksen yhteydessä olen kokeillut myös MongoDB:tä.

Profession related special skills
Olen toisen vuoden tietotekniikan insinööriopiskelija, suuntautumisvaihtoehdoksi aion valita ohjelmistotekniikan. Olen aloittanut matkani etsiessäni omaa paikkaani ohjelmoinnin parissa vauhdikkaasti. Olen nauttinut ja aion nauttia matkasta opettelemalla ja kokeilemalla mahdollisimman paljon erilaisia asioita löytääkseni sen jutun mitä voin kutsua omaksi. Opinnot tarjoavat jonkinlaisen paletin avaimia ja työkaluja, mutta tahti tuntuu itselleni joskus hiukan hitaalle, ja siksi olen innokas aloittamaan omia vapaaehtoisia projekteja ja kokeiluja. Näiden kautta löydän itseni aina uusien kiinnostavien, oppimishaluani kutkuttavien asioiden loppumattomasta suosta.

Tietotekniikan tutkinto tulee olemaan toinen ammattikorkeakoulutasoinen tutkintoni, aiemmin olen suorittanut liiketalouden tradenomin tutkinnon. Kun opintojen jälkeen löysin töitä, sain melko nopeasti vakinaisen viran, mutta samalla huomasin itsestäni niin paljon uusia puolia ja kiinnostuksenkohteita, että päätin hakea uudelleen opiskelemaan. Uskon, että yritystoiminnan ja johtajuuden opinnot ovat hyödyksi myös tulevalla urapolullani.

Additional text
Tällä hetkellä olen ohjelmointipuolella eniten kiinnostunut back-endin kehittämisestä, tai full stack -kehityksestä. Liiketalouden opinnot auttavat minua hahmottamaan suurempia kokonaisuuksia ohjelmistokehityksessä, kuten esimerkiksi yritystoiminnan ja projektinhallinnan näkökulmista. Asiakaspalvelukokemukseni sähköisen asioinnin tuessa auttaa minua ajattelemaan ohjelmistokehityksessä myös loppukäyttäjän kokemusta kehitettävästä järjestelmästä.

Contact
Errors



    You will receive a copy of the message you sent to the student to your email.

    User check