Opiskelijatöihin.fi

Insinööri (AMK)

Sex
Male

Ikä
27 years

School
Savonia UAS

Starting year
2017

Field of study
Tietotekniikan tutkinto-ohjelma

Specialization
Insinööri (AMK)

Work fields seeking

IT, Technology, Communications

Work areas seeking

Ilomantsi, Joensuu, Juuka, Kitee, Kontiolahti, Lieksa, Liperi, Nurmes, Outokumpu, Polvijärvi, Rääkkylä, Tohmajärvi, Valtimo, Iisalmi, Juankoski, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Maaninka, Nilsiä, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto, Vieremä

Work types seeking

Internships, Part-time work, Summer work

Education
  • Joensuun lyseon lukio, Ylioppilas, Ylioppilas, graduated 6/2015
Work experience
  • Savonia-ammattikorkeakoulu, 3.6.2019 - 19.7.2019, Tehtävänä oli suunnitella ja toteuttaa web-pohjainen lisätyn todellisuuden (augmented reality, AR) sovellus Savonian suuhygienistiopiskelijoille sekä selvittää lisätyn todellisuuden toteutusmahdollisuuksia mobiililaitteilla ja etenkin web-pohjaisesti.
  • Palautustenkäsittelijä - asiakaspalvelija, 23.7.2018 - 31.7.2018, Työni koostui asiakaspalautuksina tulleiden tuotteiden käsittelystä, pakettien pakkaamisesta ja muista satunnaisista varastotöistä
  • ITC-Solution Group Oy, 1.6.2018 - 26.6.2018, Olin harjoittelijana mikrotukitehtävissä. Työtehtäviä olivat muun muassa laitteistoasennukset, ongelmatilanteiden ratkaisut, laitteistojen päivityksen, erilaisten käyttöjärjestelmien- sekä ohjelmistojen asennukset.
Language skills
  • Finnish, Native language
  • English, Laudable
Special skills

Computer skills
Tähtään full-stack ohjelmoijaksi. Front-end puolella minulta löytyy osaamista seuraavista tekniikoista: HTML5, CSS3, JavaScript, React, Vue. Backendinä on toiminut Node.js yhdessä Express.js:n kanssa. Tietokantaratkaisuina olen käyttänyt eniten MongoDB:tä sekä MySQL:ää. GitHub on ollut käytössä versionhallintatyökaluna sekä koulu- että omissa projekteissani.

Profession related special skills
Monipuolinen ja perusteellinen ohjelmointiosaaminen, joka on syntynyt omien harrastusten ja opiskelujen johdosta.

Additional text
Olen erityisen kiinnostunut fullstack-koodaamisesta ja IoT-ohjelmoinnista. Haluan suunnitella ja toteuttaa moderneja ja asiakaslähtöisiä nettisivuja ja mobiiliratkaisuja. Pidän ongelmanratkaisusta ja uuden oppimisesta ja haluan luoda laadukasta koodia hyvien käytänteiden mukaisesti. Osaan ajatella asiakaslähtöisesti ja vankka pohjani mahdollistaa uusien asioiden ja tekniikoiden oppimisen nopeasti ja tehokkaasti.

Know-how in the web: https://github.com/noravux/

Contact
Errors



    You will receive a copy of the message you sent to the student to your email.

    User check