Opiskelijatöihin.fi

Tradenomi

Sex
Female

Ikä
32 years

School
Savonia UAS

Starting year
2017

Field of study
Liiketalous

Specialization
Tradenomi

Work fields seeking

Administration, Retail, Business, Communications

Work areas seeking

Kuopio

Work types seeking

Part-time work, Summer work, Full-time work

Language skills
  • Finnish, Native language
  • English, Laudable
  • Swedish, Satisfying
Special skills

Computer skills
Microsoft Office ohjelmista: Word, Excel, PowePoint. Adobe Photoshop ja Lightroom, perusteet Illustratorista ja InDesignista. Verkkosivualustat: WordPress ja Wix. Tuttuja ovat myös: Google Analytics, Mail chimp ja Canva. Käytän tällä hetkellä harjoittelussani aktiivisesti Webropolia ja Microsoft Teamsia. Olen harrastanut valokuvausta teinivuosista asti, joten tavoitteeni on laajentaa osaamistani myös videoihin ja editointiin.

Profession related special skills
Tradenomiopintoihin on kuulunut kattavasti myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen liittyviä kursseja ja valmistun vuoden 2020 aikana hyvillä arvosanoilla.

Additional text
Kiinostuksen kohteitani on digitaalinen markkinointi, viestintä, verkkosivut ja assistenttitehtävät. Olen vastuuntuntoinen innostuja, joka pyrkii aina tekemään parhaansa. Olen valmis tekemään hyvinkin monipuolisesti erilaisia työtehtäviä ja olen aina kiinnostunut oppimaan uutta. Minulla on runsaasti kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Luonteeltani olen tunnollinen tiimipelaaja. Teen ammatillisen harjoittelun Kuopion yrittäjillä viestinnän ja toimistotehtävien parissa, siirryn työelämään toukokuun 2020 aikana. rnrnKerron mielelläni lisää itsestäni, otathan yhteyttä!

Contact
Errors



    You will receive a copy of the message you sent to the student to your email.

    User check