Opiskelijatöihin.fi

Rakennusarkkitehti

Sex
Female

Ikä
23 years

School
Savonia UAS

Starting year
2019

Field of study
Tekniikan ala

Specialization
Rakennusarkkitehti

Work fields seeking

Construction, Technology

Work areas seeking

Iisalmi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Siilinjärvi

Work types seeking

Internships, Summer work

Education
  • Lapilahden lukio ja kuvataidelukio, Ylioppilastutkinto, Suoritin myös kuvataiteen lukiodiplomin, graduated 2019
Work experience
  • Taidemuseo Eemil/Lapinlahden kunta/4H-yhdistys, 5.7.2019 - 4.8.2019, Asiakaspalvelu, museon ylläpitäminen ja näyttelyvalvonta.
  • Taidemuseo Eemil/Lapinlahden kunta/4H-yhdisty, 26.6.2018 - 25.7.2018, Asiakaspalvelu, museon ylläpitäminen ja näyttelyvalvonta.
  • Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu Lastu/Lapinlahden kunta/4H-yhdistys, 10.7.2019 - 7.8.2017, Ohjaaminen, suunnittelu-, valmistelu- ja loppujärjestelytyötehtävät.
  • Alapitkän nuorisoseura ry, Kesäisin 2014 - -2017 asti, Vapaaehtoistyö: myynti- ja järjestelytehtäviä
References
  • Taidemuseo Eemil/Jaana Luttinen
Language skills
  • Finnish, Native language
  • English, Laudable
  • Swedish, Good
Special skills

Computer skills
Olen ensimmäisen vuoden rakennusarkkitehtiopiskelija ja opettelemme koulussa AutoCAD:in ja Revitin käyttöä. Tällä hetkellä osaan lähinnä näiden perusteet.

Lisäksi osaan käyttää Microsoft Officen työpöytäsovelluksia ja TI-Nspire™ CX CAS -ohjelmistoa.

Profession related special skills
Koulumme järjestää kevään 2020 aikana työturvallisuuskorttikoulutuksen, joka on meille oppilaille pakollinen, että voimme osallistua haalariharjoitteluun. Olen tällä hetkellä myös B-luokan ajokorttia varten autokoulussa ja tämäkin kortti pitäisi olla keväällä 2020.

Lisäksi harrastin partiota 12 vuotta ja sen kautta olen käynyt ensiapua ja esimerkiksi Turvallisesti yhdessä -koulutuksen.

Additional text
Olen 19-vuotias ensimmäisen vuoden rakennusarkkitehtiopiskelija Kuopiosta. Käyn Savonia-ammattikorkeakoulua ja nyt etsinkin Pohjois-Savosta itselleni ensimmäistä harjoittelupaikkaani eli haalariharjoittelupaikkaa. Haluaisin harjoitteluun mieluiten työmaalle, mutta muukin paikka käy, jos siinä vain on mahdollisuus oppia työ maan toiminnasta. Korjaus- ja uudisrakentaminen kiinnostaa eniten.

Olen tunnollinen, ahkera ja motivoitunut opiskelija, sillä tavoitteeni tulevaisuuden suhteen ovat korkealla. Haluan menestyä unelmatyössäni ja olen valmis tekemään töitä sen eteen, että olisin hyvä rakennusarkkitehti. Mielestäni työmaaharjoittelu onkin tärkeä osa opintojani, sillä suunnitellaakseen rakennuksia on tärkeä ymmärtää miten niiden rakentaminen tapahtuu käytännössä. Haluaisin oppia rakentamisen eri vaiheista, rakennusmateriaaleista sekä niiden käsittelystä ja ylipäätään siitä minkälaista rakentaminen työmaalla on.

Olen myös tottunut työskentelemään erilaisten ja eri ikäisten ihmisten kanssa, harrastuksien ja edellisten työkokemuksien kautta. Harrastin 12 vuotta partiota ja 6 vuotta lentopalloa eli olen myös urheilullinen ja joukkuehenkinen. Lisäksi ohjasin lentopalloa ja partiota ja olen ollut vastuutehtävissä mm. Lapinlahden Siniveikkojen hallituksen varajäsenenä, oppilaskunnassa sekä toiminut tuutorina.

Contact
Errors



    You will receive a copy of the message you sent to the student to your email.

    User check