Opiskelijatöihin.fi

Rakennusarkkitehti

Sex
Female

Ikä
24 years

School
Savonia UAS

Starting year
2019

Field of study
Tekniikan ala

Specialization
Rakennusarkkitehti

Work fields seeking

Well being, Beauty, Retail, Art and Culturee, Service industry, Timber, Construction, Technology

Work areas seeking

Kuopio, Siilinjärvi

Work types seeking

Internships, Part-time work, Summer work

Education
  • Juvan Lukio, -, -, graduated 2019
Work experience
  • Juva ABC, 2/2019 - 8/2019, asiakaspalvelu, ruoanlaitto, burgerpiste
  • Salico OY, 10/2018 - 1/2019, Elintarvikkeiden valmistusta
  • Juvan Urheilijat, 5/2015 - 9/2018, Nuorten ja lasten ohjaamista ja harjoitusohjelmien laatimista
Language skills
  • Estonian, Native language
  • Finnish, Laudable
  • English, Laudable
  • Russian, Poor
  • Swedish, Poor
Special skills

Computer skills
Wordin, excelin ja google sovelluksien (docs sheets jne.) sujuva käyttö onnistuu. AutoCAD ja REVIT sovelluksien käytto on hyvä/tyydyttävä.

Profession related special skills
Hygieniapassi suoritettu 3/2017, Anniskelupassi suoritettu 4/2018, EA1 ja EA2 kurssit suoritettu 12/2018, Työturvallisuuskortti suoritettu 3/2020

Additional text
Minä haen haalariharjoittelupaikkaa yrityksien työmaille kedäkaudelle Kuopioon tai Siilinjärvelle toimimaan avustavana työntekijänä muille rakennustyömaan työntekijöille. Minulla ei ole aikaisempaa kokemusta rakentamisesta ,mutta siitä huolimatta olen todella innokas ja motivoitunut oppimaan uutta ja kehittämään taitojani teidän tiiminne kanssa, jotta voin harjoittelujeni aikana opittuja taitoja ja tietoja hyödyntää tulevaisuuteni ammatissa. Haalariharjoittelun lisäksi haen töitä asiakaspalvelun alalta, esimerkiksi S-markettiin, kahvilaan muualle kauppaan toimimaan asiakaspalvelijana. Kokemusta siitä löytyy puolelta vuodelta, kun toimin ravintolatyöntekijänä Juvan ABCllä. Kokemusta löytyy myös tarjoilijan osalta, sillä työkuvaani kuului annosten tarjoilua ja ruuan esillepanoa ja valmistusta. Vahvuuksiani ovat tarkkuus työtehtävissä, rento ja iloinen luonteeni, ongelmienratkaisu sekä luova mielikuvitus että kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Harrastuksena minulla toimii kuntosaliharjoittelu, lentopallo, maalaaminen ja sisustaminen. Painavien asian nostaminen, kantaminen eli rankka fyysinen työ ei ole minulle ongelma eikä kunto lopu kesken. Työntekijänä olen iloinen, pirteä ja reipas. Tulen toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja yhteistyö muiden työntekijöiden kanssa sujuu ongelmitta. Hyvän yhteistyökyvyn omaamisen lisäksi omatoimisesti työskenteleminen ei oleminulle ongelma.

Contact
Errors



    You will receive a copy of the message you sent to the student to your email.

    User check