Opiskelijatöihin.fi

Wellness-liiketalous

Sex
Female

Ikä
31 years

School
Savonia UAS

Starting year
2018

Field of study
Liiketalous (tradenomi)

Specialization
Wellness-liiketalous

Work fields seeking

Administration, Well being, Beauty, Retail, Property management, Business, Natural Science, Natural res. and Environment, Tourism, Service industry, Finance and Insurance, Catering, Textile industry, Healthcare and Social Science, Scientific sector, Communications

Work areas seeking

Ilomantsi, Joensuu, Juuka, Kitee, Kontiolahti, Lieksa, Liperi, Nurmes, Outokumpu, Polvijärvi, Rääkkylä, Tohmajärvi, Valtimo, Iisalmi, Juankoski, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Maaninka, Nilsiä, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto, Vieremä

Work types seeking

Internships, Part-time work, Full-time work

Education
  • Itä-Suomen yliopisto, Farmasia, Farmaseutti, graduated 2012
  • Verutum Oy, Myynnin ammattitutkinto, Apteekkisektori, graduated 2017
Work experience
  • Yliopiston Apteekki, 06/2012 - työsuhde voimassa, Farmaseutin tehtävät (asiakaspalvelu, lääkeneuvonta, yhteydenpito muun terveydenhuollon kanssa), myynnin- ja markkinoinnin edistäminen \"myma-tiimissä\"
  • Yliopiston Apteekki, 02/2012 - 06/2012, Opintoihin kuuluva harjoittelu
  • Yliopiston Apteekki, 04/2011 - 07/2011, Opintoihin kuuluva harjoittelu ja kesätyö
  • Suomen Lähikauppa Oy, 06/2010 - 08/2010, Asiakaspalvelu, kassatyö
  • Staffpoint Oy, 09/2008 - 04/2010, Asiakaspalvelu, kassatyö
Language skills
  • Finnish, Native language
  • English, Good
Special skills

Computer skills
Microsoft Office: Word, Excel, Power Point, Outlook. Maxx-apteekkiohjelma. M-Files. Sosiaalinen media: Facebook, Instagram, LinkedIn. Etätyö: Zoom, Teams. Haluan oppia käyttämään uusia ohjelmia.

Profession related special skills
Wellness-liiketoiminnan perusopinnot sekä ammattiopinnot (opintojaksotaulukko: https://www.savonia.fi/opiskele-tutkinto/tutkinnot-ja-hakeminen/opetussuunnitelmat/?yks=KK&krtid=1122&tab=6r). Valinnaisina opintoina mm. työhyvinvoinnin kehittäminen, henkilöstöjohtaminen organisaation kulttuurin rakentajana, henkilöstöjohtamisen käytännön soveltaminen, muutosjohtaminen, lean johtaminen sekä ravitsemukseen ja liikuntaan liittyviä opintoja. Lisäksi minulla on farmaseutin tutkinto (2012) ja myynnin ammattitutkinto (2017).

Additional text
Etsin harjoittelupaikkaa, jossa voisin suorittaa 3-(5kk) wellness tradenomin harjoittelun vuonna 2021. Minulla on usean vuoden työkokemus apteekista farmaseutin työstä ja ennen valmistumistani olen työskennellyt erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä. Farmaseutin työ on antanut minulle hyvät valmiudet asiakaspalveluun, asiakkaiden neuvontaan ja ohjaukseen, ongelmanratkaisuun, tarvekartoitukseen, myyntityöhön ja tiimityöskentelyyn. Työssäni olen vastuuntuntoinen, ahkera ja motivoitunut kehittymään ja kehittämään asioita. Hyvä asiakaskokemus ja sen kehittäminen ohjaavat työtäni. Syksyllä 2018 aloitin monipuoliset wellness-liiketalouden opinnot, jotka ovat kehittäneet osaamistani ja asiantuntemustani laaja-alaisesti hyvinvointipalveluiden ja liiketalouden saralla. Nyt etsinkin liiketalouden/hyvinvointialan harjoittelupaikkaa, jossa pääsisin soveltamaan opintojen tuomaa osaamista käytäntöön. Olen suorittanut kaikki opinnot ja teen tällä hetkellä opinnäytetyötä aiheesta työnantajakuvan kehittäminen. Kiinnostuksen kohteita ovat erityisesti hr, työhyvinvointi sekä asiakaskokemuksen, myynnin ja markkinoinnin kehittäminen, joiden parissa haluaisin työskennellä myös tulevaisuudessa. Muitakin työtehtäviä voi tarjota ja toimiala voi olla itselleni aivan uusikin. Harjoittelulta toivon ennen kaikkea monipuolisia työtehtäviä, joissa pääsee oppimaan uutta, haastamaan itseä ja kehittämään ammatillista osaamista (wellness-) liiketoiminnassa. Koska minulla on jo usean vuoden työkokemus, etsin ensisijaisesti palkallista harjoittelupaikkaa. Harjoittelun voisin aloittaa keväällä 2021. Olen työelämässä, joten toivon saavani tiedon harjoittelupaikasta hyvissä ajoin (mielellään 1,5-2kk ennen alkua). Asun Joensuussa ja ensisijaisesti toivon harjoittelupaikan löytyvän läheltä: Joensuusta tai Kuopiosta, mutta huippupaikan tullessa vastaan olen valmis lähtemään kauemmaskin. Etätyöhönkin olen valmis. Otathan yhteyttä, jos kriteerimme kohtaavat ja voisin olla sopiva harjoittelija yritykseenne. Keskustelen mielelläni tarkemmin erilaisista harjoittelumahdollisuuksista. :)

Contact
Errors