Opiskelijatöihin.fi

Tradenomi

Sex
Female

Ikä
22 years

School
Savonia UAS

Starting year
2018

Field of study
Liiketalous

Specialization
Tradenomi

Work fields seeking

Business

Work areas seeking

Kuopio

Work types seeking

Internships

Education
  • Kallaveden lukio, Ylioppilas, Ei suuntautumisvaihtoa, graduated 03.06.2017
Work experience
  • Fysioline Fressi Oy, 15.5.2017 - Toistaiseksi voimassa, Fressi hyvinvointi- ja liikuntakeskuksien siisteyden ylläpito pääsääntöisesti itsenäisesti
  • Tuomiokirkko seurakunta, Kuopio, 01.08.2016 - 31.5.2017, Liikuntakerhon ohjaus ala-asteikäisille lapsille kerran viikossa. Lisäksi toimin lastenhoitajana seurakunnan tilaisuuksissa satunnaisesti.
  • PeeÄssä Oy Ravintolamaailma, 27.06.2016 - 08.07.2016, Tutustu ja tienaa- harjoittelujakso, jonka aikana huolehdin astiahuollosta, tuotteiden esivalmistuksesta sekä salin siisteydestä.
  • PeeÄssä Oy Sale Satama, 29.06.2015 - 10.07.2015, Tutustu ja tienaa- harjoittelujakso, jolloin työtehtäviini kuului myymälän järjestely ja tuotteiden hyllyttäminen
Language skills
  • Finnish, Native language
  • English, Laudable
  • Swedish, Satisfying
Special skills

Computer skills
Hallitsen hyvin perinteiset Microsoft sovellukset kuten Wordin, Outlookin, Powerpointin ja Excelin. Lisäksi opinnoissani olen tutustunut ja käyttänyt taloushallintosovellus Emceä oppimistehtäviä tehdessäni.

Profession related special skills
Suoritin hygieniapassin keväällä 2016 Kuopion Talouskoulussa.

Additional text
Opinnoissani suuntautumiseni on taloushallinnossa ja olen valinnaisten kurssien kautta opiskellut erityisesti henkilöstöjohtamista ja työhyvinvointia, sillä nämä ovat aiheita jotka koen itselleni hyvin mielenkiintoisiksi. Opintoni ovat loppusuoralla ja jäljellä on enää viiden kuukauden ammatillinen harjoittelu, opinnäytetyö sekä muutama kurssi. Opinnäytetyöni käsittelee perehdyttämistä toimeksiantajayrityksessä, joten työtä tehdessäni olen tutustunut aihealueeseen erityisen läheisesti.

Haluaisin harjoittelupaikan, jossa pääsen tutustumaan erityisesti henkilöstötyöhön yrityksen alasta riippumatta. HR on alkanut kiinnostamaan minua opiskelujeni aikana ja haluan saada käytännön kokemusta alan eri työtehtävistä.

Työntekijänä olen aina ollut hyvin täsmällinen ja järjestelmällinen työtehtävistä riippumatta. Tutustun yleensä helposti uusiin ihmisiin ja haluan omalta osaltani luoda avointa ja rentoa työilmapiiriä ympärilleni. Olen nopea ja innokas oppimaan kaikkea uutta kasvattaakseni omia taitojani ja kehittyäkseni työntekijänä.
Minulla on suuri tarve päästä ensimmäistä kertaa oman alan töihin keräämään työkokemusta sekä hyödyntämään opintojani varsinkin nyt kun valmistuminen on kohta edessä.

Contact
Errors