Opiskelijatöihin.fi

Taloushallinnon tradenomi

Sex
Male

Ikä
27 years

School
Savonia UAS

Starting year
2019

Field of study
Liiketalous

Specialization
Taloushallinnon tradenomi

Work fields seeking

Administration, Business

Work areas seeking

Ilomantsi, Joensuu, Juuka, Kitee, Kontiolahti, Lieksa, Liperi, Nurmes, Outokumpu, Polvijärvi, Rääkkylä, Tohmajärvi, Valtimo, Iisalmi, Juankoski, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Maaninka, Nilsiä, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto, Vieremä

Work types seeking

Part-time work, Summer work

Education
  • Karttulan Lukio, Lukio, Ylioppilas, graduated 2013
  • Savon ammatti- ja aikuisopisto, Liiketalous, Myynti ja markkinointi, graduated 2013
Work experience
  • Opset Oy, 01.10.2018 - 01.01.2020, Vakuutusneuvoja
  • Interrent Oy (Europcar), 01.10.2015 - 01.08.2017, Autovuokrausvirkailija
  • Tokmanni Oy, 01.08.2014 - 01.05.2015, Myyjä
Language skills
  • Finnish, Native language
  • English, Laudable
  • Swedish, Good
Special skills

Computer skills
Microsoft Office : Word, Excel, Powerpoint

Profession related special skills
Laurea-ammattikorkeakoulun Internet business models- kurssi. Kyseinen kurssi käsitteli kattavasti tulevaisuuden liiketoimintaa ja sen siirtymistä internet ympäristöön.

Additional text
Suurin toiveeni on päästä työskentelemään taloushallinnon työhtehtävissä ja etenkin palkanlaskennan parissa työskentely on lähellä sydäntä. Haluaisin saada taloushallinnon työtehtävistä käytännön työkokemusta ja olenkin erittäin motivoitunut aloittamaan taloushallinnon työtehtävät. Minulta löytyy myös aiempaa työkokemusta asiakaspalvelun parissa, joten myös asiakaspalvelutehtävissä tunnen olevani kuin kotonani.rnrnTyöntekijänä olen todella huolellinen oman työnjälkeni lopputuloksesta. Minulle on tärkeää varmistaa osaamiseni työtehtävissä joihin ryhdyn ja haluan antaa itsestäni kaiken. Minulle on myös erittäin helppoa sopeutua eri tilanteisiin ja työpaikan toimintatapoihin nopeallakin aikataululla. Haluan aina myös laajentaa osaamistani ja ajatustapojani ja olen kiinnostunut kuulemaan muiden toimintatavoista. Minulle on myös tärkeää ylläpitää työpaikalla hyvää ilmapiiriä ja autan mielelläni myös muita kanssa työskentelijöitä mahdollisuuksien mukaan. Vapaa-aikani käytän suurimmaksi osin urheilun parissa, pelaten tennistä tai juoksulenkillä.

Contact
Errors