Opiskelijatöihin.fi

Insinööri

Sex
Male

Ikä
23 years

School
Savonia UAS

Starting year
2019

Field of study
Ympäristötekniikka

Specialization
Insinööri

Work fields seeking

Energy, Natural Science, Natural res. and Environment, Timber, Construction, Technology, Industrial sector

Work areas seeking

Kuopio

Work types seeking

Internships, Summer work

Education
  • Lapin ammattiopisto, Lentokoneasennus perustutkinto, ammattilukio, graduated 2017
  • Ounasvaaranlukio, -, ammattilukio, graduated 2017
Work experience
  • Savonia-ammattikorkeakoulu, 6/2020 - 8/2020, Olin Demolan ja Savonia-ammattikorkeakoulun järjestämässä kehittämisprojektissa, josta sain erityismaininnan aktiivisesta työotteesta sekä hyvin onnistuneesta projektin lopputuloksesta. Kahden hengen opiskelijatiimissä selvitimme liiketoiminnan strategista tulevaisuutta asiakasyritykselle. Ensin ideoimme eri mahdollisuuksia ja ideoinnin pohjalta loimme prototyyppejä liiketoimintamalleista. Viikkojen työaikataulut suunniteltiin sekä työskentely tapahtui itsenäisesti parin kanssa, joten työ vaati vastuullisuutta sekä suunnitelmallisuutta.
  • Rovaniemen kaupungin Siivouspalvelukeskus, 2/2018 - 5/2019, Tein töitä 2-4 hengen ryhmissä ympäri Rovaniemen kaupunkia. Siivosimme esimerkiksi vanhainkoteja, paloasemaa ja erilaisia toimistotiloja. Toimin yleisesti ryhmän kuskina. Sain toimittua itsenäisesti, mutta myös muun ryhmän kanssa. Olin myös tekemisissä asiakkaiden kanssa.
  • Jet Aviation, Basel, Sveitsi, 6/2016 - 7/2016, Työskentelin ranskalaisessa ryhmässä esimerkiksi Ranskan presidentin yksityisjetin parissa. Olin apupoikana ja autoin purkamaan ja kokoamaan lentokoneita tiimin mukana. Aiemmalta koulutukselta olen lentokoneasentaja, joten sain harjoitettua omaa osaamista alallani.
  • Nordic Regional Airlines, 6/2015 - 7/2015, Minulla oli ohjaajana kanadalainen mies, joten puhuimme hänen kanssaan vain englantia. Olin auttamassa potkuriturbiinikoneiden päivittäis- ja perushuolloissa.
  • Kiinteistöhuolto, Rovaniemen kaupunki, 6/2013 - 7/2013, Kaupunginalueella ruohonleikkuuta ja muita kiinteistöhuoltoon liittyviä tehtäviä.
Language skills
  • Finnish, Native language
  • English, Laudable
  • Swedish, Satisfying
Special skills

Computer skills
MS office
AutoCAD
QGIS
C# alkeet

Profession related special skills
B-ajokortti vuodesta 2016
Alikersantti II/17 saapumiserä
Aiemmin ollut työturvallisuuskortti, mutta se vanhentui. Mahdollisuus käydä kurssi kevään aikana, jos kortille on tarvetta.

Additional text
Minun nimeni on Saku Heiskanen ja olen 23-vuotias toisen vuoden ympäristötekniikan insinööriopiskelija Savonia-ammattikorkeakoulussa. Jos valitsette minut, tuon yritykseenne aktiivisen työpanokseni lisäksi innovatiivisuutta ja monipuolista osaamistani. Olen erityisen kiinnostunut luonnontieteistä sekä matematiikasta, mutta minulla on myös taiteellista puolta piirtämisen muodossa. Lisäksi olen liikunnallinen ja kokemusta löytyy eri joukkuelajeista, koripallosta lentopalloon.
Minua kiinnostaa erityisesti kiertotalous, teen kuitenkin mielelläni kaikkea ympäristötekniikkaan liittyen, kuten vesihuolto- tai energiatuotantotöitä. Olen kiinnostunut suunnittelu- ja projektityöskentelystä, josta minulla on jo kokemusta, mutta työskentelen mieluusti ulkonakin esimerkiksi näytteenottojen parissa, säällä kuin säällä.
Edellinen kesätyöni oli Demolan ja Savonia-ammattikorkeakoulun järjestämässä kehittämisprojektissa, josta sain erityismaininnan aktiivisesta työotteesta sekä hyvin onnistuneesta projektin lopputuloksesta. Kahden hengen opiskelijatiimissä selvitimme liiketoiminnan strategista tulevaisuutta asiakasyritykselle. Ideoinnin pohjalta loimme prototyyppejä liiketoimintamalleista. Viikkojen työaikataulut suunniteltiin sekä työskentely tapahtui itsenäisesti parin kanssa, joten työ vaati vastuullisuutta sekä suunnitelmallisuutta. Saadut tulokset esiteltiin viikoittain yhtiön vastuuhenkilöille ja vaikka olin kokouksissa nuorin otin omatoimisesti vastuuta keskustelusta ja kerroin omia mielipiteitäni.
Olen työskennellyt myös lentokoneasentajana Sveitsissä ja Helsinki-Vantaan lentokentällä harjaannuttaen kielitaitoani. Siivoustyö tiimeinä on lisäksi opettanut tarkkuutta ja parantanut ryhmätyötaitojani.

Yhteydenottoanne innolla odottaen
Saku Heiskanen

Contact
Errors