Opiskelijatöihin.fi

Tradenomi

Sex
Female

Ikä
21 years

School
Savonia UAS

Starting year
2019

Field of study
Liiketalouden tutkinto-ohjelma, taloushallinto

Specialization
Tradenomi

Work fields seeking

Retail, Business, Service industry

Work areas seeking

Kuopio

Work types seeking

Summer work

Education
  • Kalajoen lukio , -, -, graduated Ylioppilas 06/2018
Work experience
  • Lassila & Tikanoja Oyj , 08.06.2020 - 04.09.2020, Työmaakoppi- ja loppusiivous
  • JukuPark Oy , 15.06.2019 - 11.08.2019, Grillityöntekijänä asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä, grillituotteiden valmistusta ja tarjoilua
  • Siivouspalvelu SiraMix , 06.07.2018 - 01.04.2019, Rakennus- ja työmaasiivous ja yleistilojen ja uudiskohteiden siivous sekä kotisiivouksia
Language skills
  • Finnish, Native language
  • English, Satisfying
  • Swedish, Satisfying
Special skills

Computer skills
Olen tottunut käyttämään Microsoft Officen tarjoamia sovelluksia kuten Wordia, Exceliä ja PowerPointia. Tykkään oppia niistä koko ajan lisää ja soveltaa niitä eri tavoilla.

Profession related special skills
Opinnoissani olen päässyt siihen pisteeseen, että kirjanpidon pääpiirteet olen sisäistänyt ja taloushallinnon ohjelmistoista Emce on tullut tutuksi. Parhaillaan syvennän tietojani ja taitojani. Lakipykäliin ja asetuksiin olen päässyt myös perehtymään tarkemmin opintojen aikana.

Hygieniapassi ja ajokortti minulta löytyvät.

Additional text
Kirjanpitoon ja ulkoiseen laskentaan liittyvät työtehtävät kiinnostavat itseäni kaikkein eniten. Myös muu asiakaspalvelu toimistotyössä tai kaupan alalla kiinnostavat. Numeroiden pyörittely on kuitenkin lempiasioitani. Olen käytännönläheinen ihminen, joten opin nopeasti tekemisen kautta. Työntekijänä annan aina kaikkeni ja omistaudun tekemiseeni täysillä, sillä motivaationi lähtee sisältä itsestäni. Rehti ja reipas asenne ovat vahvuuksiani. Tulen ihmisten kanssa hyvin toimeen.

Contact
Errors    User check