Opiskelijatöihin.fi

Suomi camping Oy/Rauhalahti

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 3.3.2019

Work type
Internships

Work duration
1 - 3 months

Work starts
1.5.-15.6.2019

Salary
300e harjoittelukorvaus

Applying ends
3.3.2019

Work place address
Rauhankatu 3 70700, Kuopio

More information from
Hannaleena Uhlbäck-Ropponen, puh. 017 473 000, sales@visitrauhalahti.fi

Vastaanottovirkailija

Work description Matkailukeskus Rauhalahti on viiden tähden leirintäalue, jossa on 87 eritasoista mökkiä, 237 sähköllistä vaunupaikkaa, laaja teltta-alue, kesäravintola ja -kauppa sekä välinevuokraamo. Haemme mahtavaan porukkaamme vastaanottoon kesän ajalle 1-2 harjoittelijaa iloisista, ahkerista, kielitaitoisista (vähintään suomi ja englanti), joustavista ja työtä pelkäämättömistä opiskelijoista. Tarjoamme nuorekkaan, rennon, viihtyisän ja kansainvälisen työympäristön, jossa pääsee kehittämään kielitaitoa ja kartuttamaan monipuolista työkokemusta matkailualalta.

Etsimme perusharjoittelua suorittavaa harjoittelijaa vastaanoton työtehtäviin, joihin kuuluu mökki-, vaunu- ja teltta-asiakkaiden sisään- ja uloskirjaus, yleisen informaation jakaminen, kioskitavaran myyminen sekä muut vastaanoton tehtävät. Harjoittelu voi sisältää myös muutamia tunteja muilla osastoilla majoitusliiketoiminnan kokonaisuuden hahmottamiseksi.

Lisäksi haemme syventävään harjoitteluun henkilöä, jonka työtehtäviin kuuluu pääosin edellä mainitut vastaanoton tehtävät, mutta lisäksi myös vastaanottopäällikön avustavia tehtäviä mm. markkinointiin, laskutukseen, työvuorosuunnitteluun ja käytännön organisointiin liittyen. Harjoittelu voi sisältää myös muutamia tunteja muilla osastoilla majoitusliiketoiminnan kokonaisuuden hahmottamiseksi.

Harjoittelu alkaa touko-kesäkuussa.

Harjoittelijaksi voit hakea vapaamuotoisella hakemuksella. Voit halutessasi liittää kuvan mukaan.

Hakemukset toimitetaan 3.3.2019 mennessä sähköpostiosoitteeseen sales@visitrauhalahti.fi

Haastatteluihin valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 13.3.2019 mennessä.
Www

http://www.visitrauhalahti.fi

Share