Opiskelijatöihin.fi

Funidata

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 25.8.2019

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Sopimuksen mukaan

Salary
Neuvoteltavissa

Applying ends
25.8.2019

Work place address
Hiomotie 3 00380, Helsinki

More information from
Mikaela Johansson / aTalent Recruiting, +358 50 351 2400

(Junior) Software Test Engineer

Work description Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Työaika: 37,5h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Neuvoteltavissa
Sijainti: Hiomotie 3, 00380 Helsinki
Haku-DL: 25.08.2019

Funidata Oy on perustettu tammikuussa 2016 neljän yliopiston yhteisen OTM-hankkeen (opintohallinnon tietojärjestelmän modernisointi) pohjalta. Funidata tarjoaa jatkuvasti kehittyvän opiskelun ja opetuksen ydinjärjestelmän – tuttavallisemmin Sisun – SaaS- ja asiantuntijapalveluna. Opintohallinto voi kuulostaa byrokraattiselta, kuivalta tai jäykältä, mutta Funidataan nämä adjektiivit eivät päde. Funidatan työntekijät suhtautuvat työhönsä vakavasti ja työskentelevät sisukkaasti erilaisia näkökulmia arvostaen sekä huumorin höystämänä: ” …ilman kirosanoja ei Sisua tehdä päivääkään. Eipä kyllä toisaalta ilman naurunremakkaakaan.” Funidata-perheeseen kuuluu omien työntekijöiden lisäksi järjestelmän kehitystyöhön osallistuvat yhteistyökumppanin Nitorin konsultit ja suurperhettä yhdistääkin rohkeus, avoimuus, ihmiskeskeisyys ja positiivisuus. Lue lisää tulevasta perheestäsi ja heidän uratarinoista https://funidata.fi/funidatalaiset/ ja https://funidata.fi/rekry/.

Katso myös video Sisu-järjestelmästämme: https://www.youtube.com/watch?v=4Z6mMwdliYA.

Etsimme nyt tarkkaa ja järjestelmällistä (Junior) Software Test Engineeriä osaksi Funidatan ketterää kehitystiimiä. Järjestelmätestaajana pääset ottamaan osaa Sisu-järjestelmän kehityskaareen, erityisesti testaukseen samalla varmistaen järjestelmän toimivuuden. Sisu ei ole pelkästään opintohallinnon tietojärjestelmä, vaan se on yli 60 000 loppukäyttäjää tavoittava oppimisen digitaalinen kivijalka, joka vastaa kasvaviin laatuvaatimuksiin ja teknologian kehittymiseen. Elinkaariajattelu ja laadukkuus ovat Funidatan kehitysperiaatteiden kulmakiviä ja tässä mittavassa järjestelmähankkeessa pääset ottamaan osaa niin manuaali- kuin myös automaatiotestaukseen raportoiden suoraan järjestelmän kehittäjille. Tehtäväsi ei kuitenkaan ole pelkkä laadunvarmistus, vaan todellinen tehtäväsi on koittaa “rikkoa” järjestelmä ja tuhota mahdollisesti väärin perusteltu luottamus järjestelmän toimivuudesta. Järjestelmätestaajana pääsetkin mm. verifioimaan tikettejä, laatimaan testitapauksia, rakentamaan testiautomaatioympäristöä sekä kokonaisvaltaisesti kehittämään testausprosessia.

Testausvalmius ja ennen kaikkea -into opintojen, harrastusten ja/tai työn kautta on perusedellytys järjestelmätestaajan roolissa. Teknisen osaamisen lisäksi ennakkoluuloton ja sisukas asenne ratkaisevat: järjestelmätestaus ei ole aina nopea saati suoraviivainen prosessi ja kehityspolku on usein täynnä ahaa-elämyksiä, huolenhuokauksia, paniikinpoikaisia ja eufoorisia onnistumisia. Roolissa menestymistä tukevat myös hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Emme odota sinun olevan vielä järjestelmätestauksen asiantuntija - voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi tekijä - meille riittää, että palat halusta oppia uutta kokeneempien testaajien avustamana. Tehtävä sopii hyvin myös loppuvaiheen opiskelijoille työaikojen ollessa tarvittaessa sovitettavissa opintojen oheen (väh. 30h/vko), minkä lisäksi Funidataa tarjoaa mahdollisuuden tehdä lopputyön!

Sinulta odotetaan:

- Innostusta järjestelmätestaukseen
- Ohjelmointiosaamista, esim. JavaScriptilla
- Oma-aloitteisuutta
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

- Aiempi kokemus järjestelmätestauksesta opintojen, harrastusten ja/tai työn kautta
- Tietokantaosaaminen (SQL, tms.)

Funidata tarjoaa sinulle seuraavaa ja paljon, paljon muuta:

- Ainutlaatuisen mahdollisuuden niin kehittyä kuin myös kehittää
- Kokeneet ja hyvällä huumorintajulla höystetyt työkaverit – aina korkeakoulumaailman asiantuntijoista teknisiin projektiammattilaisiin – jotka suhtautuvat työhönsä vakavasti
- Matalahierarkkisen työympäristön, jossa itsenäinen ajattelu on plussaa ja sen sovittaminen muiden ajatuksiin on ”…a must”
- Tilaisuuden päästä näkemään kansallisesti merkittävän sekä ison järjestelmähankkeen toteutus- ja kehitysprosessin käytännössä
- Pienen, mutta voimakkaasti kasvavan yrityksen joustavat työajat ja kattavat työsuhde-edut

Sinustako uusi Funidatalainen? Mikäli olet etsimämme (Junior) Software Test Engineer, lähetä ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi viimeistään 25. elokuuta 2019 täällä: https://apply.atalent.fi/funidata-junior-software-test-engineer-8-2019. Kerrothan hakudokumentteissasi myös palkkatoiveesi ja milloin voisit aloittaa työt. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian!

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Funidatan palvelukseen.

Lue lisää Funidatasta sekä siitä, miksi ”Sisu…perkele!” vetää puoleensa, miksi ”Konsultti on kiva kaveri” ja kuka Funidatalaisista kantaa Unipylly-kutsumanimeä Sisu Corner -blogista: https://funidata.fi/ajankohtaista/. Tehtävästä voit kysyä tarkemmin Funidatan kehitystiimin esimieheltä Toni Sallanmaalta (puh. +358 50 3606 485, toni.sallanmaa[ät]funidata.fi), kun taas hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).
Www

https://atalent.fi/open-position/junior-software-test-engineer

Share