Opiskelijatöihin.fi

Delfoi

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 1.9.2019

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Mahdollisimman pian

Salary
Neuvoteltavissa

Applying ends
1.9.2019

Work place address
Vänrikinkuja 2 02600, Espoo

More information from
Jenni Tontti / aTalent Recruiting p. +358407508821

Analyytikko

Work description Tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe - valmistunut
Työaika: Täysipäiväinen
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian
Sijainti: Vänrikinkuja 2, FI-02600 Espoo
Haku-DL:1.9.2019

Delfoi toimittaa valmistavalle teollisuudelle sekä palvelu- ja terveydenhuoltosektorille suunnitteluratkaisuja ja -palveluja, joilla organisaatiot ja yritykset voivat parantaa kilpailukykyään ja kannattavuuttaan tehostamalla tuotteen valmistus- ja toimitusprosessia sekä nopeuttamalla uuden tuotteen pääsyä markkinoille. Asiakkaitamme ovat teollisuudessa mm. ABB, Fazer, Valio, Valmet ja terveydenhuollossa mm. HUS, Varsinaissuomen Sairaanhoitopiiri, TAYS, OYS ja Järvenpään kaupunki. Sovit riveihimme, jos olet valmis tarttumaan asiakkaidemme meille heittämään haasteeseen: nopeammin, edullisemmin ja tehokkaammin!

Delfoi etsii nyt Espoon toimistolle tarkkaa ja kehittymishaluista Analyytikkoa osaksi kokenutta ja osaavaa konsultointiryhmäänsä! Tässä tiimissä työskentelet asiakkaiden simulointi- ja toiminnankehitysprojekteissa esimerkiksi sosiaali- ja terveydenhuollon, teollisuuden ja logistiikan sektoreilla.

Analyytikkona osallistut asiakasprojekteihin osana projektitiimiä. Tärkeimpänä työtehtävänäsi on analyysityö, mikä pitää sisällään esimerkiksi nykytila- ja prosessianalyysejä sekä laajojen datamassojen käsittelyä. Tuotat myös raportteja ja osallistut asiakastyöhön esimerkiksi presentoimalla analyysiä ja tuloksia. Toivomme siis sinun olevan sujuva Excelin käyttäjä sekä osaat kiteyttää ja selkeyttää asiat raportoitavaan muotoon.

Etsimämme henkilö on tarkka ja matemaattinen henkilö työssään, joka ei kuitenkaan pelkää kokeilla uutta ja tuoda ideoitaan esille. Olet osana tiivistä tiimiämme sekä toimit myös luontevasti asiakkaiden parissa. Voit olla valmistunut tai valmistumassa oleva tai sinulla voi olla jo työkokemusta vastaavista tehtävistä (0 – 2 vuotta). Delfoi tarjoaa mahdollisuuden päättötyön tekemiseen töiden ohessa. Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi olla automaatio- ja systeemitekniikan, kone- tai tuotantotekniikan, tietotekniikan tai tuotantotalouden insinööri tai diplomi-insinööri. Työhön sisältyy myös matkustamista Suomen sisällä.

Hakijalta odotetaan:
- Relevantteja korkeakouluopintoja
- Erinomaisia Excel-taitoja ja taitoa käsitellä laajoja datamassoja
- Analyyttistä ja tarkkaa työskentelyotetta
- Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä luontevaa presentoimista
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Kokemus simuloinnista tai optimoinnista (esimerkiksi opintojen kautta)
- Työkokemusta logistiikan, tuotannon tai sote-prosessien parista tai jo kertynyt kokemus analyysityöstä

Tarjoamme sinulle:
- Paikan kasvussa olevassa edelläkävijäyrityksessä, jossa tarjoamme pitkäaikaisen ja nousujohteisen uran hyville tekijöille
- Tehtävän monipuolisten ja kiinnostavien asiakasprojektien parissa - pääset näkemään laajasti ja vaihtelevasti erilaisia projekteja
- Matalahierarkkisen työympäristön, jossa on joustava työkulttuuri ja etätyömahdollisuus

Oletko sinä etsimämme henkilö? Lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi PDF-muodossa viimeistään sunnuntaina 1.9.2019 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/delfoi-analyytikko-8-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Delfoista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.delfoi.com/fi/ ja tästä pääset suoraan yhteen Delfoin referenssiin: Delfoin refenssicase. Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Delfoin palvelukseen.
Www

https://apply.atalent.fi/delfoi-analyytikko-8-2019

Share