Opiskelijatöihin.fi

Katrium Oü

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.1.2020

Work type
Internships

Work duration
3 - 6 months

Work starts
Sopimuksen mukaan

Salary
Riippuen harjoittelun sisällöstä

Applying ends
31.1.2020

Work place address
Mustamäe Tee 5, Room 210 10126, Tallinna

More information from
Viktoria Vasina, +37256487414 tai Katri Kaukiainen, +358931574717

Myyntisihteeri

Work description Katrium on suomalaisomisteinen yritys, joka on erikoistunut kansainvälisiin contact center-, tutkimus-, ja liiketoiminnan tukipalveluihin. Katriumin toimipiste sijaitsee Tallinnassa, Virossa ja toimintaa tukee maailmanlaajuinen verkosto freelance-ammattilaisia, joka on rakennettu pikkuhiljaa yli kymmenen vuoden aikana. Palvelumme on suunnattu yrityksille, jotka pyrkivät kansainvälistymään tai ulkoistamaan liiketoimintaansa. Palvelut on kohdennettu yksittäisille yrityksille, mutta palvelemme myös suuremmalla volyymilla alihankinnan ja ulkoistamisen kautta. Päämarkkinamme ovat Suomessa, Baltian maissa ja Venäjällä. Palvelumme kattavat kuitenkin koko Euroopan.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden liittyä kansainväliseen tiimiimme, jossa harjoittelijana pääset mukaan heti alusta alkaen monipuolisten työtehtävien kautta osaksi yrityksen ydinpalveluja.

Meillä opit kaiken tutkimus- ja liiketoiminnan tukipalveluista, projektijohtamisesta sekä nykyaikaisen työskentelytavan, jossa osa töistä tehdään verkossa yhteistyössä muissa Euroopan maissa sijaitsevien konsulttien kanssa.

Katriumin toimipiste sijaitsee Tallinnan ydinkeskustassa, josta pääset helposti eri aktiviteetteihin, tapahtumiin sekä osaksi paikallista kulttuuria.

Työharjoittelun voi suorittaa myös etätyönä.

Tee rohkea päätös ja lähde ulkomaille harjoittelemaan

Käy lukemassa harjoittelijamme Piian ja Villen tarinat.
Piia: https://katrium.eu/2019/09/06/voiko-tyoharjoittelu-auttaa-tyollistymisessa-ja-omien-tavoitteiden-saavuttamisessa/
Ville: https://katrium.eu/2019/04/02/harjoittelijasta-vakituiseksi-haastattelijaksi/
Www

http://www.katrium.eu

Share