Opiskelijatöihin.fi

ProAgria Etelä-Savo

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.1.2020

Work type
Summer work

Work duration
1 - 3 months

Work starts
sopimuksen mukaan

Salary
Oppilaitoksen palkkasuosituksen mukaan. Matkakulut TES:n mukaan.

Applying ends
31.1.2020

Work place address
Mikonkatu 5 50100, Mikkeli

More information from
Minna Pirkkalainen p. 040 717 8660

Kesätyö Farmari 2020 -maatalousnäyttelyssä + opinnäytetyömahdollisuus

Work description KESÄDUUNI!

Tule kokemaan kanssamme kesä 2020! Pääset tekemään töitä upeiden asiakkaidemme ja huippuammattilaistemme kanssa. Meillä näet ja opit monenlaista, ja pääset toteuttamaan hyviä ideoitasi myös käytännössä.

ProAgria Etelä-Savo järjestää vuoden 2020 Farmari maatalousnäyttelyn Mikkelissä 2.-4.7.2020. Etsimme tiimiin kesätyöntekijää. Näyttelykesänä sinulla on erityisen hyvä mahdollisuus jakaa maataloudesta tietoa kuluttajille ja vaikuttaa asenteisiin.

Kesätyöhön on oiva mahdollisuus kytkeä opinnäytetyö esimerkiksi viestintään ja kotieläintalouteen liittyen. Tehtävä sisältää mm. kotieläinkentän tapahtumien yhteistyökumppaneiden hankkimista ja koordinointia, sosiaalisen median päivittämistä, tiedotuspakettien kokoamista kotieläinkentälle ja tietoiskujen suunnittelua sekä muuta näyttelyn järjestämiseen ja jälkihoitoon liittyvää työtä. Tukenasi ovat Farmarin kotieläin- ja tiedotusvastaavat.

Tehtävä voi sisältää muutakin työtä ProAgria Etelä-Savossa.

Odotamme sinulta reipasta ja aktiivista otetta erilaisiin työtehtäviin. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivinen asenne, olet innokas oppimaan uutta. Hallitset myös kirjallisen ilmaisun. Sinulla on hyvä perustuntemus maataloudesta.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen ja kokopäiväisen työn, johon on erinomainen tilaisuus kytkeä opinnäytetyö ja saada siihen ohjausta.

Hakemukset 31.1.2020 mennessä rekryportaalimme kautta: https://rekry.proagria.fi/rekry/#/job/325?portal=rekry&source=app
Www

https://etela-savo.proagria.fi/

Share