Opiskelijatöihin.fi

ISS Palvelut OY

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.1.2020

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Sopimuksen mukaan

Salary
Sopimuksen mukaan

Applying ends
31.1.2020

Work place address
Kuopio 70100, Kuopio

More information from
Anne / ISS Rekrytointi 0505268841

Korjausrakentajia Kuopioon

Work description Toiminnan laajentuessa haemme KORJAUSRAKENTAJIA asiakaskohteisiimme Kuopioon.

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön.

Haemme rakennusalan ammattilaisia, joilla on alan ammattikoulutus (esim. talonrakentaja, maalari, tai mattomies) sekä 2 – 4 vuotta kokemusta vastaavista työtehtävistä. Sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä Tulityökortti. Työssäsi tarvitset myös B - ajokorttia ja perus ATK-taitoja. Eduksi katsomme useamman alan osaamisen, kokemuksen itsenäisestä työskentelystä korjausrakennuskohteissa sekä VTT vesieristesertifikaatin. Työ on kokopäivätyötä arkisin klo 7-15.30 välillä. Viikonloppu työt ovat erikseen sovittavissa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Toivomme, että työskentelet kokemuksen tuomalla varmuudella itsenäisesti kentällä, olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot. Pidät vaihtelevista työtehtävistä ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa ympäristössä. Valituille henkilöille tullaan tekemään suppea turvallisuus selvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

ISS:llä saat kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään!
Www

https://rekry.saima.fi/isshome/open_job_view.html?prj=03a9240f9121d6e6c8f3cea77e185682&jc=1&did=4200

Share