Opiskelijatöihin.fi

ISS Palvelut Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 30.1.2020

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Sopimuksen mukaan

Salary
Sopimuksen mukaan

Applying ends
30.1.2020

Work place address
Jämsä 42300, Jämsä

More information from
Anne / ISS Rekrytointi 0505268841

LVI -huoltoasentaja Jämsään

Work description Haemme ammattitaitoista ja itsenäiseen työhön kykenevää LVI-HUOLTOASENTAJAA Jämsään.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Tehtävässä toimit pääasiassa teollisuuden kiinteistöjen LVI- huollossa ja asennuksissa. Työt vaihtelevat huolto-, säätö- ja korjaustöistä aina IV- kanavistojen asentamiseen teollisuusympäristöissä. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 7-15:30 välille. Työ on kokopäiväinen ja vakituinen.

Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Olet asiakaspalveluhenkinen, kestät painetta ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukykyä. Tehtävä edellyttää LVI- tai talotekniikka asentajan koulutusta ja useamman vuoden kokemusta teollisuuden LVI- asennustyöstä. Työssäsi tarvitset lisäksi voimassa olevan työturvallisuus- sekä tulityökortin, hyvää suomen kielen taitoa sekä ajokortin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja ison ja kansainvälisen yrityksen tuen, sekä työtehtävän, jossa on paljon mahdollisuuksia. Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 30.1.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hae pian alla olevan linkin kautta!
Www

https://rekry.saima.fi/isshome/open_job_view.html?prj=967a04fb96a6caac2775830cf6915eae&jc=1&did=4200

Share