Opiskelijatöihin.fi

Skanska Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.1.2020

Work type
Internships

Work duration
1 - 3 months

Work starts
sopimuksen mukaan

Salary
sopimuksen mukaan

Applying ends
31.1.2020

Work place address
Ympäri suomen -, -

More information from
Lisätietoa saat osoitteesta www.skanska.fi/oppiva

Infrarakentamisen tuotantoinsinööriharjoittelijoita (Skanska Oppiva 2020)

Work description Haemme Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmaan korkeakouluopiskelijoita


Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.


Mitä pääset tekemään?

Skanska Oppiva on korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen harjoitteluohjelma.

Ohjelmassa pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä mielenkiintoisissa projekteissa sekä pääset mukaan kehittämään toimintaamme. Samalla pääset kehittämään omaa osaamistasi ja selvittämään omia kiinnostuksen kohteitasi sekä saat oman alan työkokemusta. Kansainvälinen työympäristömme tarjoaa sinulle innostavan ympäristön soveltaa oppimaasi käytäntöön.

Kaupunki- ja teollisuusrakentamisessa meillä on avoinna Oppiva-paikkoja infrarakentamisen opiskelijoille, jotka haluavat työskennellä tulevaisuudessa vaativan pohjarakentamisen, maarakentamisen, infrakohteiden betonirakentamisen, vesilaitosrakentamisen tai tunnelirakentamisen ammattilaisena. Kaupunki- ja teollisuusrakentaminen painottuu Etelä-Suomen alueelle, mutta hakijalta edellytetään liikkumisvalmiutta myös muualle Suomeen.

Väylärakentamisessa meillä on vastaavasti avoinna Oppiva-paikkoja infrarakentamisen opiskelijoille, jotka haluavat työskennellä tulevaisuudessa väylä- ja siltarakentamisen ammattilaisina. Väylärakentamista toteutetaan niillä paikkakunnilla, mihin väyläinvestoinnit suunnataan hallituksen toimesta.

Tuotantoinsinööriharjoittelijana työskentelet avustavissa tuotantoinsinöörin tehtävissä dokumentaation ja laadunvarmistuksen, laskennan, hankinnan, aikataulutuksen tai kustannushallinnan parissa unohtamatta Skaskalle tärkeitä turvallisuuteen ja ympäristöön liittyviä tehtäviä. Harjoitteluohjelman aikana tehtäväsi määräytyvät osaamisesi, kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Pääset kehittymään tehtävässä vuosi vuodelta vaativampiin ja itsenäisempiin tehtäviin.

Infrarakentaminen on valtakunnallista ja alan ammattilaisilta vaaditaan liikkumisvalmiutta. Skanskalla panostetaankin työn ja vapaa-ajan tasapainoon esimerkiksi työaikajoustoilla ja etäpäivämahdollisuuksilla. Mikäli henkilöllä on tarve yöpyä työskentelypaikkakunnalla, majoitus järjestetään työnantajan toimesta. Huomioithan, että Infran tehtävissä oma auto on välttämätön.


Mitä toivomme sinulta?

Aikaisempi alan kokemus ei ole välttämättömyys. Tärkeintä on reipas asenne, aloitteellisuus ja motivaatio oppimiseen sekä se, että koet toimintamme perustana toimivan arvopohjamme omaksesi.

Lue lisää Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmasta www.skanska.fi/oppiva ja hae mukaan 31.1.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi heti haun alettua, joten muista hakea ajoissa.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!
Www

https://www.skanska.fi/tietoa-skanskasta/toihin-meille/opiskelijoille/skanska-oppiva/hae-harjoitteluohjelmaan/

Share