Opiskelijatöihin.fi

Skanska Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.1.2020

Work type
Internships

Work duration
1 - 3 months

Work starts
sopimuksen mukaan

Salary
sopimuksen mukaan

Applying ends
31.1.2020

Work place address
Nauvontie 18 00101, Helsinki

More information from
Lisätietoa saat osoitteesta www.skanska.fi/oppiva

Laskennan harjoittelija infrarakentamiseen Helsinkiin (Skanska Oppiva 2020)

Work description Haemme Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmaan korkeakouluopiskelijoita


Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.


Mitä pääset tekemään?

Skanska Oppiva on korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen harjoitteluohjelma.

Ohjelmassa pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä mielenkiintoisissa projekteissa sekä pääset mukaan kehittämään toimintaamme. Samalla pääset kehittämään omaa osaamistasi ja selvittämään omia kiinnostuksen kohteitasi sekä saat oman alan työkokemusta. Kansainvälinen työympäristömme tarjoaa sinulle innostavan ympäristön soveltaa oppimaasi käytäntöön.

Infra koostuu kahdesta eri alueyksiköstä, Kaupunki- ja teollisuusrakentamisesta sekä Väylärakentamisesta. Kaupunki- ja teollisuusrakentamisessa työskennellään vaativan pohjarakentamisen, maarakentamisen, infrakohteiden betonirakentamisen, vesilaitosrakentamisen tai tunnelirakentamisen ammattilaisena. Väylärakentamisessa työskennellään väylä- ja siltarakentamisen ammattilaisina.

Skanska Infralla meillä on avoinna Oppiva-paikka infrarakentamisen opiskelijalle laskentatehtävissä. Tässä työssä perehdyt kohteen laskenta-asiakirjoihin, omaksut ja opettelet tunnistamaan laskettavan kohteen keskeiset asiat, erityisvaatimukset sekä riskit. Työhön kuuluu määrälaskentaa rakennussuunnitelmista ja tietomalleista, alihankintojen ennakkotarjouspyyntöjen laadintaa, sekä määräluettelon hinnoittelua litterakohtaisesti. Tutustut määräluetteloihin, kustannusarvioihin, laskentamuistioihin ja riskianalyyseihin tuotannon tarpeisiin ja urakkatarjousten laadintaa varten. Perehdyt suunnittelun ohjaukseen taloudellisen, ekologisen ja viihtyisän elinympäristön luomiseksi. Olet rakennusyrityksessä liiketoiminnan näköalapaikalla ja tehtäväsi ovat monipuolisia ja vastuullisia.


Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että olet jo suorittanut haalariharjoittelun ja päässyt perehtymään työmaan toimintaan, mutta tärkeintä on reipas asenne, aloitteellisuus ja motivaatio oppimiseen sekä se, että koet toimintamme perustana toimivan arvopohjamme omaksesi.

Lue lisää Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmasta www.skanska.fi/oppiva ja hae mukaan 31.1.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi heti haun alettua, joten muista hakea ajoissa.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!
Www

https://www.skanska.fi/tietoa-skanskasta/toihin-meille/opiskelijoille/skanska-oppiva/hae-harjoitteluohjelmaan/

Share