Opiskelijatöihin.fi

Compentek

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 1.7.2020

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Neuvoteltavissa (toiveena aloitus kesän aikana)

Salary
Neuvoteltavissa

Applying ends
1.7.2020

Work place address
Sulantie 22 04300, Tuusula

More information from
Jenni Tontti / aTalent Recruiting p.+350 407508821

Myynti- ja kunnossapitoinsinööri

Work description Tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen
Haettu tausta: Työelämässä
Työaika: 38 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Neuvoteltavissa (toiveena aloitus kesän aikana)
Sijainti: Sulantie 22, 04300 Tuusula
Haku-DL: 1.7.2020

Compentek Oy on paljetasaimiin ja kuumuudenkestäviin tuotteisiin erikoistunut yritys, jolla on alan historiaa ja osaamista jo yli viiden vuosikymmenen ajan. Asiakkaitamme ovat Suomen voimalaitokset ja prosessiteollisuus sekä laitevalmistajat. Tärkeä osa toimintaamme on asiakkaiden laitoksissa tehtävät paljetasainten asennukset ja korjaukset. Toimistomme sekä tuotanto sijaitsevat Tuusulassa hyvien yhteyksien päässä.

Compentek etsii nyt tiimiinsä hyvän asenteen omaavaa Myynti- ja kunnossapitoinsinööriä. Työtehtäväsi koostuvat paljetasainten ja muiden tuotteiden loppukäyttäjämyynnistä sekä asennusten koordinoinnista voimalaitos- ja prosessiteollisuuden asiakkaille. Tärkeä osa työtä on myös kunnossapidon kartoitus, asennusvalvonta sekä asennusten laatuasiat. Pääset myös tekemään myyntityötä tarjousvaiheesta projektien toteutukseen asti. Tavoitteesi tehtävässä on toimia asiakkaidemme luotettavana kumppanina. Näemme isona etuna kiinnostuneisuuden asiakkaidemme prosesseihin.

Matkustusvalmius on tässä tehtävässä välttämätöntä ja Sinulle on helppoa lähteä matkaan asiakkaan luo aina tarpeen tullessa. Työmatkat sijoittuvat Suomen sisälle, asiakkaamme sijaitsevat Espoosta aina Tornioon asti. Ehdottoman tärkeää on, että olet asenteeltasi käytännönläheinen organisoija, joka saa asiat tapahtumaan. Osallistut tarvittaessa myös asennuksiin. Koska työssä ollaan tekemisissä asiakasrajapinnassa, tarvitset myös hyvät sosiaaliset taidot. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen ja hyvää englannin kielen osaamista.

Toimistopäivinä teet läheisesti yhteistyötä muiden compentekilaisten kanssa toimistollamme Tuusulassa. Toimit osana teknistä tiimiämme, jossa työnkuva räätälöityy henkilön vahvuuksien mukaan. Toivomme kuitenkin, että sinulla olisi jo kosketuspintaa voimalaitoksiin ja/tai prosessiteollisuuteen. Edellytämme sinulta teknisten piirustusten lukutaitoa ja eduksesi on kokemus 3D tai 2D -suunnitteluohjelmista, kuten mm. Inventorista ja/tai AutoCADista. Olet myös ajan tasalla tietotekniikasta.

Edellytämme sinulta:
- Soveltuvaa koulutustaustaa esim. kone- tai energiatekniikan insinööri
- Aiempaa kokemusta asiakastyöstä ja/tai teollisuusympäristöstä
- Valmiutta matkustaa Suomen sisällä
- B-ajokorttia
- Hyvää suomen ja englannin kielen osaamista

Tarjoamme sinulle:
- Osaamistasi ja tavoitteitasi mukailevan roolin asiantuntevassa organisaatiossa
- Aidon mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä Compentekin kouluttamana roolin sisällä
- Kilpailukykyiset edut, haasteellisen sekä erittäin monipuolisen tehtävänkuvan
- Paikan yrityksessä, jossa pääset perehtymään Suomen energia- ja prosessiteollisuuteen paikan päällä.

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, lähetä hakemuksesi, sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään keskiviikkona 1.7.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/compentek-myynti-ja-kunnossapitoinsinoori-6-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Compentekista voit lukea lisää osoitteessa: www.compentek.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (puh. 040 7508821, jenni.tonttii[ät]atalent.fi).

(Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan asiakasyrityksemme Compentekin palvelukseen.)
Www

https://atalent.fi/open-position/myynti-ja-kunnossapitoinsinoori-2

Share