Opiskelijatöihin.fi

Värväämö Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 26.7.2020

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Sopimuksen mukaan

Salary
Sopimuksen mukaan

Applying ends
26.7.2020

Work place address
Ormuspellontie 14 00700, Helsinki

More information from
Sonja Vainio, 0405085162, sonja.vainio@varvaamo.fi

Junior laskentainsinööri Veljekset Nuutinen Oy:lle

Work description Tässä mahdollisuus sinulle uran alussa oleva insinööri, jota kiinnostaa numerot. Haemme nyt asiakkaallemme suorahakuna laskentainsinööriä laskemaan peruskorjauskohteita, suuruudeltaan n. 1-5 M€. Koulutustaustasi voi olla esim. tuotantotalouden insinööri, rakennusinsinööri tai vastaava. Veljekset Nuutinen toimii Uudenmaan alueella ja toimisto sijaitsee Malmilla.

Veljekset Nuutinen Oy on vuosien saatossa kasvanut 26 M€:n liikevaihtoa tekeväksi yhtiöksi. Töissä yrityksessä on n. 30 henkilöä. Laadun takeena on RALA-pätevyys ja yrityksellä on myös Bisnoden myöntämä AAA luottoluokitus.

Yrityksen palvelutarjonta koostuu neljästä eri liiketoiminnosta, jotka ovat: korjausrakentaminen, keittiö- ja kylpyhuonesaneeraus, huoneistoremontit ja kalustemyynti. Tyypillisesti urakat ovat laajuudeltaan koko taloyhtiötä koskevia.

TYÖTEHTÄVÄ: Laskentainsinööri (junior)
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Helsinki
TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa joustavasti. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan Veljekset Nuutinen Oy:n kanssa.

Mitä toivomme sinulta?

- Hallitset kustannuslaskennan perusteet.
- Koulutukseltasi olet tuotantotalouden insinööri, rakennusinsinööri tai vastaava.
- Kokemus on eduksi, mutta ei pakollista – ensimmäiset kohteet lasket yhdessä toisen tarjouslaskijan kanssa.
- Olet oma-aloitteinen, otat asioista selvää ja osaa kysyä.
- Pystyt tekemään päätöksiä ja sitoudut niihin.

Mitä asiakkaamme tarjoaa sinulle?

- Hyvän perehdytyksen, sinulla on tiimi joka tukee ja kaveria ei jätetä pulaan.
- Päätöksenteko on nopeaa eikä yrityksessä ole byrokratiaa.
- Yritys pitää huolta hyvinvoinnista ja tarjoaa työntekijöille hoitokuluvakuutuksen.
- Kilpailukykyisen palkan ja sinulla on mahdollisuus bonukseen.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haku on helppoa ja nopeaa. Hakemuksen voit lähettää osoitteeseen sonja.vainio@varvaamo.fi tai juho.palosaari@varvaamo.fi. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 26.7.2019.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja viime vuonna yli 50 toimihenkilöä sai kauttamme uuden työpaikan. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Soita meille, jos haluat kuulla lisää: Sonja p. 040-5085162 tai Juho p. 050-5149958.
Www

Share