Opiskelijatöihin.fi

Kanta-Hämeen keskussairaala

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 16.7.2020

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Sopimuksen mukaan

Salary
Katso tehtävänkuvaus

Applying ends
16.7.2020

Work place address
Ahvenistontie 20 13530, Hämeenlinna

More information from
osastonhoitaja Päivi Kaisla puh. 03 629 2072 ja apulaisosastonhoitaja Jessica Hafrén puh. 03 629 2122. Tiedustelut sähköpostilla etunimi.sukunimi@khshp.fi

Röntgenhoitaja

Work description Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri on rohkea ja uudistuva 11 kunnan, 1900 työntekijän ja 171 000 kantahämäläisen sairaanhoitopiiri. Haluamme olla inhimillinen sairaala potilaille ja henkilöstölle. Tavoitteemme on olla edelläkävijä vaikuttavuudessa ja tiedolla johtamisessa. Kanta-Hämeen keskussairaala on henkilöstömme ja potilaiden mielestä ihmisen kokoinen sairaala - ja nyt siis yhtä ihmistä vailla.

Tule röntgenhoitajaksi Kanta-Hämeen keskussairaalaan!

Meillä on avoinna röntgenhoitajan vakinainen toimi. Toimen ensisijainen sijoituspaikka on Hämeenlinna. Yksikkömme tutkimusvalikoimaan kuuluvat natiivi-. ultraääni- ja läpivalaisu- sekä mammografiatutkimukset. Lisäksi teemme tietokonetomografia- ja magneettitutkimuksia ja toimenpideradiologiaa. Työ on kolmivuorotyötä.

Arvostamme positiivista asiakaspalveluasennetta, yhteistyötaitoja, joustavuutta, kehittämismyönteisyyttä sekä sitoutumista yksikön toimintaan. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan ja hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen. Eduksi katsomme, jos sinulla on radiografiaan liittyviä lisäkoulutuksia.

Edellytämme laillistetun röntgenhoitajan tutkintoa.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan mahdollisimman pian valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, Sportti&KulttuuriPassi ja työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Lisätietoja
http://www.khshp.fi/rekry
http://www.ahvenistonsairaala.fi

Hakulomake löytyy osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/rontgenhoitaja-292969-1/
Www

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/rontgenhoitaja-292969-1/

Share