Opiskelijatöihin.fi

A-Insinöörit

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 18.10.2020

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Sopimuksen mukaan

Salary
neuvoteltavissa

Applying ends
18.10.2020

Work place address
Alasinportti 10 90400, Oulu

More information from
Mikaela Johansson (puh. + 358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi)

A-Insinöörit: Kokenut rakennesuunnittelija (Oulu)

Work description Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Työaika: 37,5h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan neuvoteltavissa
Sijainti: Alasintie 10, 90400 Oulu
Haku-DL: 18.10.2020

Tervetuloa töihin ihmisenmittaiseen insinööritoimistoon!

Me A-Insinööreissä autamme asiakkaita onnistumaan rakentamisen hankkeissa. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison suunnittelu- ja konsulttiyrityksen edut, mutta pienen talon ennakkoluulottomuuden, innon ja tilaa vaikuttaa yritykseen ja koko toimialaan.

https://youtu.be/H0vBVgsAHMY

A-Insinöörit etsii suunnitteluyksikön kasvun tueksi kokenutta rakennesuunnittelijaa Ouluun - kenties juuri sinua?

A-Insinöörit tarjoavat asiakkailleen sekä uudis- että korjaushankkeisiin monipuolisia suunnitteluun liittyviä asiantuntijapalveluita hankkeesta riippuen aina esisuunnittelusta käytännön toteutukseen. A-Insinööreille on tärkeää menestyä yhdessä asiakkaiden kanssa, mutta lopputuloksen lisäksi on myös tärkeää tapa, jolla siihen päästään. Onnistuneen hankkeen kannalta yksi keskeisimpiä tekijöitä onkin vankka rakennetekninen suunnitteluosaaminen.

Osana suunnittelutiimiä vastaat itsenäisesti eri hankkeiden rakennesuunnittelusta - aina teollisuus- ja toimitilahankkeista asuinhankkeisiin. Teräs ja betoni ovat suunniteltavien rakenteiden pääasiallisia materiaaleja, mutta tehtävässä pääset myös vahvistamaan omia puusuunnittelutaitojasi. Kokeneena rakennesuunnittelijana suunnittelet laajoja osakokonaisuuksia tai jopa kokonaisia hankkeita, ja projektista riippuen tehtäviisi voivat kuulua esimerkiksi lujuuslaskenta, teräksien detaljisuunnittelu ja betonielementtien suunnittelu. Vastuualue on sovittavissa mielenkiintosi mukaan, mutta keskeisin tavoitteesi on varmistaa hankkeiden sujuvuus: ratkot niin pienet kuin myös suuret rakennustekniset haasteet ketterästi vahvaa ammattitaitoa hyödyntäen. Kokeneena rakennesuunnittelijana sinulla onkin mahdollisuus osallistua haastaviin, mutta samalla myös monimuotoisiin ja siksi mielenkiintoisiin hankekokonaisuuksiin!

Teet tiivistä yhteistyötä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa, joten työotteeltasi olet vuorovaikutustaitoinen, sitoutunut ja vastuullinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea aktiivinen, järjestelmällinen ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa: olet joustava ja sinulla on valmius pitää kaikki langat käsissäsi hektisissäkin tilanteissa. Lisäksi olet myös suunnittelutyössäsi tarkka sekä huolellinen. A-Insinööreillä on paitsi uusin tietotaito kaikkien rakennemateriaalien suunnitteluun, myös alan uusin teknologia, joten olethan lisäksi teknisesti näppärä ja hallitset alalla käytettävää suunnitteluohjelmistoa. A-Insinöörien toiminta perustuu jatkuvaan parantamiseen sekä kehittämiseen, joten kokemusvuosista riippumatta sinun tulisi olla innokas oppimaan uutta ja kehittymään alan asiantuntijana. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus onnistua innostavimmissa hankkeissa!

Sinulta odotamme:
- Tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotason tutkintoa
- Aiempaa relevanttia työkokemusta rakennesuunnittelusta muutaman vuoden ajalta
- Suunnittelu-, mallinnus- ja laskentaohjelmistojen hallinta (esim. Tekla, RFEM)
- Sujuvaa suomen kielen taitoa

Eduksesi katsomme:
- Eri pätevyydet, esim. V-pätevyys
- Hyvän koulumenestyksen

Miksi A-Insinööriksi?
- Olemme modernein työtiloin ja -välinein varustettu suunnittelu- ja konsulttitalo
- Mahdollistamme reilusti tilaa vaikuttaa omaan työhön: meillä ideasi saa toteutua!
- Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa täyttävällä aamupalalla.
- Me teemme asiat yhdessä ja paremmin – ja haastamme samalla koko toimialaa uudistumaan.
- Pidämme tärkeänä työn- ja vapaa-ajan joustavaa yhteensovittamista: hauskat tiimi- ja henkilöstöjuhlat sekä työntekijöiden käyttöön tarkoitetut mökit ovat myös osa työntekijän hyvinvointia tukevista eduistamme.
- Pisteenä i:n päälle tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja joustavat työajat.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan A-Insinöörien palvelukseen.

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat – tai oikeastaan turvakengät – lähetä motivaatiokirjeesi, ansioluettelosi sekä myös viimeisin opintosuoritusotteesi PDF-muodossa viimeistään 18.10.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/a-insinoorit-kokenut-rakennesuunnittelija-oulu-9-2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja paikka täytetään heti oikean tekijän löydyttyä. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!

A-Insinöörit - ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Lisätietoja meistä ja rakennesuunnittelun, rakennuttamisen ja ympäristö- ja yhdyskuntarakentamisen toimialoistamme: ains.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin operatiivinen päällikkö Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).
Www

https://atalent.fi/open-position/kokenut-rakennesuunnittelija-oulu

Share