Opiskelijatöihin.fi

Slogan

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 28.10.2020

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Sopimuksen mukaan

Salary
neuvoteltavissa

Applying ends
28.10.2020

Work place address
Helsinki tai Jyväskylä x, x

More information from
Santeri Saarinen 0505237037

WordPress Developer

Work description Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Haettu tausta: Aiempaa työkokemusta WordPress-kehityksestä
Työaika: 37,5 h/vko
Aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Sijainti: Jyväskylä (Kympinkatu 7) tai Helsinki (Pohjoisesplanadi 39)
Hae viimeistään: 28.10.2020

Slogan on vauhdikkaasti ja kannattavasti kasvava 15 hengen kehityshaluinen ja tulosorientoitunut digitoimisto. Sloganin tavoite on olla Suomen halutuin kumppani WordPress -toteutuksissa sekä digimarkkinoinnissa. Asiakkaita Slogan palvelee ympäri Suomen, ja työntekijöität asuvat 4 paikkakunnalla – toimistot löytyvät Helsingistä sekä Jyväskylästä. Sloganin toimintaa ohjaa vahvat arvot, joita ovat simppeliys, suoruus ja kehittyminen. Voit tutustua tarkemmin Sloganin toimintaan täältä: https://www.slogan.fi/.

Etsimme kasvavaan tiimiimme WordPress Developeria monipuolisten projektien pariin! Tässä tehtävässä kehität verkkopalveluita asiakkaillemme yhdessä designereiden, asiakaspäälliköiden sekä tiiminvetäjän kanssa. Työsi painopiste on kokonaisvaltaisten asiakasprojektien toteutuksessa, mutta toisinaan hyppäät mukaan esimerkiksi pienempiin muutosprojekteihin. Käytännössä vastaat WordPress-pohjaisten verkkosivustojen- kauppojen, ja -sovellusten teknisestä toteutuksesta ja huolehdit, että lopputulos vastaa suunniteltua. Olemme tehneet toteutuksia esimerkiksi Redille, Caravanlandialle ja Saagataloille. Olet mukana jo suunnitteluvaiheessa ja teet tiiviisti yhteistyötä niin asiakkaan kuin muun projektitiimin kanssa. Jatkossa sinun on myös mahdollista päästä kehittämään Sloganin uutta SaaS-tuotetta.

Työ tarjoaa sinulle vaihtelua, sillä pääset mukaan monipuolisiin projekteihin tyypillisesti yhtä projektia kerrallaan työstäen. Pääset vaikuttamaan ratkaisujen sisältöön, toteutukseen sekä siihen millaisia teknologioita ja työkaluja käytämme. Sloganilla ei mikromanageerata, joten saat rytmittää työpäiväsi ja -tehtäväsi haluamallasi tavalla. Voit työskennellä joko Helsingin tai Jyväskylän toimistollamme etätyömahdollisuuksia unohtamatta.

Sovit joukkoomme, mikäli viihdyt työympäristössä, jossa halutaan oppia jatkuvasti lisää ja kokeillaan rohkeasti uutta. Meille koulutustasi tärkeämpää on, että sinulta löytyy osaamista WordPressistä ja näyttöjä työelämästä onnistuneista verkkopalvelutoteutuksista. Lisäksi olet työntekijänä tiimihenkinen ja oma-aloitteinen.

Hakijalta odotamme:
-Työkokemusta WordPress-kehityksestä
-Osaamista seuraavista: PHP, HTML, JavaScript, sekä relaatiotietokannat (esim. MySQL)
-Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmanratkaisuun
-Sujuvaa suomen ja kohtuullista englannin kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksi:
-Osaamisen moderneista JavaScript-kirjastoista ja -frameworkeista, esim. Vue, React ja/tai Angular
-Ymmärryksen digimarkkinoinnista, kuten sisällöntuotannosta

Tarjoamme sinulle:
-Monipuolisia projekteja ja innostavan työympäristön vauhdikkaassa ja kasvavassa digitoimistossa
-Vapautta tasapainottaa työ ja vapaa-aika haluamallasi tavalla
-Mahdollisuuden kokeilla ja oppia – haluamme tukea urasi kehittymistä haluamaasi suuntaan
-Mahdollisuuden päästä kehittämään omaa SaaS-tuotettamme
-Juuri sinulle räätälöidyn perehdytyksen tehtävään
-Osaavan ja kunnianhimoisen tiimin tuen
-Palkkaa kokemuksen ja osaamisesi mukaan

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 28.10.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/slogan-wordpress-developer-10-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi, mahdollisen aloituspäivän sekä mille paikkakunnalle haet. Mikäli sinulla on omia projekteja tai esimerkiksi GitHub-profiili, voit liittää nämä osaksi hakudokumenttejasi niin tutustumme niihin mielellämme. Saatamme edetä sopivien hakijoiden kanssa jo hakuajalla, joten haethan pian!

Hakuprosessia, tehtävää ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin rekrytointikoordinaattori Santeri Saarinen (050 523 7037, santeri.saarinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Sloganin palvelukseen.
Www

https://atalent.fi/open-position/wordpress-developer-3

Share