Opiskelijatöihin.fi

Academic Work / Sofi Filtration

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 15.11.2020

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Mahdollisimman pian

Salary
Sopimuksen mukaan

Applying ends
15.11.2020

Work place address
Luoteisrinne 4 02270, Espoo

More information from
Emmi Matvejeff

Junior Laboratoriotestaaja, Sofi Filtration Oy, Espoo

Work description Nyt sinulla on mahdollisuus päästä tekemään mielenkiintoista testaamista veden suodatuksen parissa ja oppimaan laboratoriotyöskentelystä! Etsimme asiakkaallemme käytännönläheistä Junior Laboratoriotestaajaa. Lue lisää ja hae jo tänään!

Kuvaus
Sofi Filtration Oy on patentoinut itsepuhdistuvan teknologian, joka vie mikrosuodatuksen uudelle tasolle. Tämä teknologia on kaupallistettu uutena järjestelmänä, jota kutsutaan Sofi Filter – suodattimeksi. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään veden suodatuksen parissa laboratoriossa. Työpäiviisi kuuluu eri näytteiden testaaminen. Tämän lisäksi pidät yllä päiväkirjaa laboratoriotyöskentelystäsi ja laadit tutkimusrapotteja.

Työtehtävä

- Laboratoriotyöskentely
- Testaus
- Tutkimusraporttien ja laboratoriopäiväkirjan kirjoittaminen

Etsimällämme henkilöllä on

- Soveltuva korkeakoulututkinto (esimerkiksi kemiantekniikka, biologia, mekaniikka) tai olet opintojen loppuvaiheessa ja voit työskennellä kokopäiväisesti
- Huolellinen, oma-aloitteinen ja itsenäinen työote
- Kiinnostusta nesteen suodatusta kohtaan
- Sujuva suomen ja englannin kirjallinen ja suullinen kielitaito

Muuta tietoa

Aloitus: Mahdollisimman pian

Kesto: 12kk, jonka aikana mahdollisuus keskustella jatkosta

Työmäärä: Kokoaikainen

Sijainti: Espoo, Sinimäki

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Sofi Filtration Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Sofi Filtration Oy tarjoaa suomalaista, innovatiivista vedenkäsittelyteknologiaa kansainvälisille markkinoille. Toimialat kuten kaivos-, öljy- ja energiantuotantoteollisuus kohtaavat yhä tiukempia päästörajoja sekä korkeampia raaka- ja jäteveden kustannuksia.

Automaattiset ja energiatehokkaat teknologiat kuten Sofi Filter auttavat teollisuutta korkeampaan vedenkierrätysasteeseen. Tämä tarkoittaa alhaisempaa tuoreen veden kulutusta, vähemmän tuotettua jätevettä sekä kiintoainevapaata vettä teollisuuden prosessien tehostamiseksi.
Www

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-laboratoriotestaaja-sofi-filtration-oy-espoo/15045850

Share