Opiskelijatöihin.fi

Semtu

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 8.11.2020

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Mahdollisimman pian sopimuksen mukaan

Salary

Applying ends
8.11.2020

Work place address
Martinkyläntie 586 04240, Sipoo

More information from
Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi).

Rakennusalan tuoteinsinööri

Work description Tyyppi: Alkuun vuokratyösuhde, tavoitteena vakinaistaminen
Haettu tausta: Rakennustekniikan tutkinto (RI/DI) sekä ymmärrystä rakennesuunnittelusta
Työaika: Kokoaika
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan
Sijainti: Martinkyläntie 586, 04240 Sipoo, Talma
Haku-DL: 8.11.2020

Semtu Oy on toiminut jo vuodesta 1942 rakennusmateriaalien ja rakennusalan kehitysratkaisujen esille tuojana ja edelläkävijänä. Semtun rooli teknisenä tukkukauppiaana on vahva laajan päämies- ja asiakasverkoston ansiosta. Toimintakenttämme on Suomi ja Baltia.

Me uskomme siihen, kun oikeat ihmiset tekevät oikeita töitä, homma toimii. Meillä Semtussa pääset vaikuttamaan tulevaisuuden rakentamiseen. Pienessä porukassa jokainen on tärkeä osa kokonaisuutta, jonka avulla asiakkaamme menestyvät. Tulevaisuuden rakentamisen ratkaisut voivat olla juuri sinun käsissäsi, tule mukaan tiimiimme!

Asiakasprojektiemme lisääntyessä etsimme rakennustekniikkaan orientoitunutta Tuoteinsinööriä monipuolisiin nosto- ja kiinnitystekniikan asiakasprojekteihin. Projektityön lisäksi pääset sesonkiajan ulkopuolella sukeltamaan tuotekehityksen maailmaan ja yhdessä tiimisi kanssa lanseeraamaan ja esittelemään uusia tuotteita rakennesuunnittelun asiakkaillemme.

Tuoteinsinöörin pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu projektiluontoinen tuotesuunnittelu asiakkaan rakennesuunnittelun tarpeisiin, tuotehallinta sekä asiakkaiden teknisten kysymysten ratkaiseminen. Tämän lisäksi projekteihin kuuluu olennaisena osana myös työohjeiden tekeminen, lähtötietojen hakeminen ja etsiminen eri paikoista sekä erilaiset mitoitustehtävät pääsääntöisesti olemassa olevilla laskentaohjelmilla. Työssäsi pidät tiivistä yhteyttä rakennusliikkeisiin, elementtitehtaisiin sekä insinööritoimistoihin. Toivomme siis, että olet kiinnostunut työskentelemään lähellä asiakasta.

Hakijalta odotetaan:
- Rakennustekniikan koulutustaustaa (AMK/DI)
- Ymmärrystä rakennesuunnittelusta esimerkiksi opintojen kautta
- AutoCAD -käyttötaitoja
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)
- Oppimishaluista asennetta sekä erinomaisia tiimityöskentelytaitoja
- Itseohjautuvaa ja aktiivista työskentelyotetta

Tehtävässä työskentelet osana osaavaa ja kannustavaa rakennetekniikan tiimiämme, joka koostuu alan rautaisista ammattilaisista. Voit siis olla urasi alkuvaiheessa, sillä tässä roolissa vastuu kasvaa vaiheittain. Tuoteinsinöörin tehtävä tarjoaa perinteiseen rakennesuunnittelun tehtäviin verraten mukavasti monipuolisuutta sekä arvostusta niin tiimiltäsi kuin tyytyväisiltä asiakkailtamme. Projektiluontoinen työ tuo tehtäväkenttään mukavan syklin sekä vaihtelevuutta asiakkaiden sekä projektien laajuuden muodossa. Mikäli asiakasrajapinnassa toimiminen kiinnostaa sinua, on sinulla mahdollisuus laajentaa tehtäväkenttääsi myös asiakasrajapintaan esimerkiksi suunnittelumarkkinoinnin parissa.

Lisäksi pääset tehtävässä haastaa itseäsi myös asiakastyön parissa, ja olisikin hienoa, että sinulla on kiinnostusta työskennellä asiakasrajapinnassa suunnittelumarkkinoinnin parissa.

Mikäli sinulta löytyy kiinnostusta, pääset työssäsi haasta itseäsi myös asiakastyön parissa, ja olisikin hienoa, että sinulla on kiinnostusta työskennellä asiakasrajapinnassa suunnittelumarkkinoinnin parissa.

Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisen tehtäväkentän sekä kehitystä tukevan kattavan perehdytysjakson
- Rennon, mutta asiantuntevan, työyhteisön, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan
- Hyvät urakehitysmahdollisuudet niin vastuiden kasvattamisen kuin roolimuutostenkin osalta
- Mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön
- Virike-, lounas- ja puhelinetu

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si (pdf-muodossa) viimeistään 8.11. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/semtu-rakennusalan-tuoteinsinoori-10-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Tässä tehtävässä tulet työllistymään alkuun aTalentin henkilöstövuokrauksen kautta Semtulle, mutta tavoitteena on vakinaistaa henkilö tietyn määräajan jälkeen suoraan Semtun työntekijäksi.

Pääset tutustumaan Semtuun tarkemmin täällä: https://www.semtu.fi. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saa aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse.
Www

Share