Opiskelijatöihin.fi

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 5.11.2020

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Sopimuksen mukaan

Salary
KVTES:n mukaan

Applying ends
5.11.2020

Work place address
Kontiontie 77 11120, Riihimäki

More information from
Osastonhoitaja Päivi Kaisla 03 629 2072. Tiedustelut sähköpostilla etunimi.sukunimi@khshp.fi

Röntgenhoitaja

Work description Röntgenhoitaja, voisimmeko olla tulevaisuuden työpaikkasi?

Etsimme toistaiseksi voimassa olevaa työsuhteeseen röntgenhoitajaa Riihimäen yksikköön. Työhön sisältyy myös satunnaisesti työskentelyä Hämeenlinnan yksikössä. Meillä pääset työskentelemään monipuolisesti eri radiologisten tutkimusten parissa ajantasaisella ja nykyaikaisella laitteistolla. Yksikkömme tutkimusvalikoimaan kuuluvat mm. natiivi-. ultraääni- ja tietokonetomografia. Työ on päivätyötä arkisin ja viikonloppuisin.

Kokeneiden konkareiden on mahdollista päästä nopeasti mukaan erikoistutkimuksiin, kokemattomampia kouluttamme mielellämme. Perehdytyssuunnitelmamme on ajantasainen ja rakennamme sen aina yksilöllisesti, annamme aikaa oppimiseen ja tuemme kehitystäsi. Kanta-Hämeen keskussairaala on koulutusmyönteinen organisaatio ja tuemme oman osaamisen kehittämistä ja järjestämme niin organisaation sisäisiä kuin ulkoisia koulutuksia. Arvostamme positiivista asiakaspalveluasennetta, yhteistyötaitoja, joustavuutta, kehittämismyönteisyyttä sekä sitoutumista yksikön toimintaan. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan ja hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen. Toimipisteeseen on hyvät kulkuyhteydet niin pääkaupunkiseudulta kuin Tampereelta ja sairaala sijaitsee kävelymatkan päässä Riihimäen asemalta.

Työyhteisöämme on kiitelty, sinua odottaa ammattitaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen työyhteisö, jossa pääset monipuolisesti toteuttamaan röntgenhoitajan tehtävää. Me arvostamme positiivista asiakaspalveluasennetta, joustavuutta, halua kehittää omaa osaamista ja sitoutumista työhön. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, niin ethän epäröi ottaa yhteyttä?

Edellytämme laillistetun röntgenhoitajan tutkintoa.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä. Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, Sportti&KulttuuriPassi ja työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Lisätietoja
http://www.khshp.fi/rekry
http://www.ahvenistonsairaala.fi

Www

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/rontgenhoitaja-302410/

Share