Opiskelijatöihin.fi

Motoral Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 8.11.2020

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Sopimuksen mukaan

Salary
neuvoteltavissa

Applying ends
8.11.2020

Work place address
Valuraudankuja 1 00700, Helsinki

More information from
Milla Saari +358 50 524 1998

Tuotehoitaja

Work description Tyyppi: Täyspäiväinen
Haettu tausta: 4. vsk - valmistunut
Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Sijainti: Valuraudankuja 1, 00700 Helsinki
Haku-DL: 8.11.2020

Motoral-yhtiöt on Suomessa ja Eestissä toimiva tukkukauppaa ja tuotannollista toimintaa harjoittava konserni, jonka liikevaihto on yli 70 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä n. 200 henkilöä. Motoral Oy on perustettu vuonna 1958. Pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Helsingissä Malmilla lähellä Malmin lentoasemaa. Konsernin emoyhtiö Motoral Oy tuo maahan ja markkinoi mm. ajoneuvotarvikkeita, varaosia, työkaluja, kemikaaleja ja lisävarusteita. Edustamiamme tavaramerkkejä ovat mm. Valvoline, Banner, NGK ja Champion sekä omia tuotemerkkejä mm. Carlake, Teho+ ja M+. Lue lisää Motoralista osoitteessa https://motoral.fi/

Motoral etsii tiimiinsä tekniikasta ja autoilusta kiinnostunutta Tuotehoitaja vastaamaan ja kehittämään Motoralin tuoteportfoliota. Tehtävässä saat vastuullesi oman tuotealueen, jota pääset ylläpitämään sekä kehittämään, alkuun yhdessä kokeneemman tuotepäällikön kanssa. Emme oleta sinun olevan vielä valmis osaaja, vaan tarjoamme sinulle lisää vastuuta osaamisesi kehittyessä ja autamme sinua oppimaan ja menestymään työssäsi.

Työpäiväsi ovat monipuolisia ja pitävät sisällään esimerkiksi tuoteportfolion ylläpitoa, hinnoittelua sekä tuotetietojen päivittämistä verkkokaupan puolella. Pääset myös olemaan yhteydessä toimittajiemme kanssa sekä laatimaan tarjouksia asiakkaillemme. Asiakkaamme ovat pääasiallisesti suuria ketjuja, joten pääset omalta osaltasi myös kehittämään asiakkuuksia pidemmällä aikavälillä.

Monipuolisissa työtehtävissä pääset tekemään yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa ja pääset kehittämään autoalan osaamistasi asiantuntevan tiimin tuella. Tehtävä sopii sekä kokeneemmalle konkarille, että työuransa alkuvaiheessa olevalle tekijälle. Arvostamme erityisesti kiinnostusta tekniikkaa ja autoilua kohtaan sekä halua kehittyä ja kantaa vastuuta. Sujuva suomen ja englannin osaaminen (kirjallinen ja suullinen) sekä excelin perusosaaminen auttavat sinua menestymään tässä tehtävässä.

Hakijalta odotetaan:
- Tehtävään soveltuvaa korkeakoulutaustaa esim. teknistä tai kaupallista (AMK/DI) tai vastaavaa ammattitaitoa
- Kiinnostusta tekniikkaa ja autoilua kohtaan esim. harrastusten parista
- Liiketoiminta- ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja
- Positiivista, sinnikästä ja vastuullista asennetta tekemiseen
- Hyviä IT-taitoja (mm. Excel, Word)
- Kykyä tuottaa laadukkaita, markkinointihenkisiä tuote-esittelyjä asiakkaillemme (suomeksi ja englanniksi)

Tarjoamme sinulle:
- Vakavaraisen ja turvallisen työnantajan nyt ja tulevaisuudessa
- Mahdollisuuden itsensä toteuttamiseen etenkin autoilusta ja moottoreista kiinnostuneelle henkilölle
-Haluamme kehittää osaamistasi ja tarjota monipuolisempia sekä vastuullisempia työtehtäviä osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan
- Kattavat henkilöstöedut sekä mahdollisuuden etätyöhön

Hyppää meidän talliin ja lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään 8.11.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/motoral-tuotehoitaja-10-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Motoral:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://motoral.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saarii[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Motoral Oy:n palvelukseen.
Www

https://atalent.fi/open-position/tuotehoitaja

Share