Opiskelijatöihin.fi

Coherent Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 13.12.2020

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan

Salary
Neuvoteltavissa

Applying ends
13.12.2020

Work place address
Kauhakorvenkatu 52 33720, TAMPERE

More information from
Milla Saari / aTalent, +358 50 524 1998

Embedded Systems Developer (R&D)

Work description Tyyppi: Vakituinen
Haettu tausta: Koulutuksen ja/tai työkokemuksen kautta kertynyttä osaamista (embedded systems)
Työaika: Kokoaika
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan
Sijainti: Kauhakorvenkatu 52 33720 TAMPERE
Haku-DL: 13.12.2020

Coherent Inc on yksi maailman johtavista teollisuus- ja tiedekäyttöön tarkoitettujen lasereiden ja laserpohjaisten ratkaisujen toimittajista. Coherentin pääkonttori sijaitsee Kalifornian Piilaakson sydämessä, ja toimipisteitä yrityksellä on ympäri maailmaa. Coherent tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman tuotteita ja palveluja tieteelliseen tutkimukseen, biotieteisiin, mikroelektroniikkaan ja teollisuuden materiaalien käsittelyyn. Suomessa Corelase Oy, osa Coherentia, on monipuolinen suuritehoisen lasertekniikan asiantuntija. Suunnittelemme, kehitämme ja valmistamme suuritehoisia, avaimet käteen -kuitulaserjärjestelmiä erilaisiin sovelluksiin, kuten sähköisen liikenteen osien hitsaukseen. Panostamme voimakkaasti tuotekehitykseen ja tulevaisuuden tekniikkaan.

Olemme noin 80 hengen tehokkaassa tiimissämme teknologia- ja asiakaskeskeisiä, ja tarjoamme hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Työskentelemme johtavien laserteknologian ammattilaisten kanssa kansainvälisissä tiimeissä. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkitsemismallin, joka sisältää muun muassa todella kattavan sairausvakuutuksen ja laajat työterveyspalvelut. Meille on tärkeää mahdollistaa oikeanlainen työn ja yksityiselämän tasapaino joustavalla työajalla ja mahdollisuudella työskennellä etänä.

Yksi maailman johtavista fotoniikan valmistajista ja alan innovaattori Coherent etsii joukkoonsa Embedded Systems Developeria työskentelemään osana laserjärjestelmien tuotekehitystiimiä. Tehtävässä työskentelet laserjärjestelmien tuotekehitysprojekteissa, joihin sisältyy järjestelmien ohjelmointia (C/C++) ja testausta. Toimit osana tuotekehitystiimiä ja olet myös mukana projektiorganisaatiossa tarpeen mukaan. Projekteissa on mukana asiantuntevaa teknistä henkilöstöä mukaan lukien ohjelmistoarkkitehti sekä muita ohjelmoijia. Saat asiantuntevalta tiimiltäsi tukea päivittäiseen työhösi yhteisen ideoinnin sekä palavereiden ja ryhmätöiden muodossa.

Tuote, jonka parissa työskentelet, on tekniikaltaan ainutlaatuinen työstölaser, jota hyödyntävät sähköajoneuvoteollisuuden lisäksi myös muut merkittävät metalliteollisuuden alat. Tuotekehitystiimin projekteihin kuuluu sekä asiakaskohtaisia projekteja, joissa parannetaan tai räätälöidään nykyisiä tuotteita, että projekteja, joissa luodaan uutta. Tuotteen toimintoja tullaan tulevaisuudessa laajentamaan ja kehittämään entisestään esimerkiksi anturoinnin ja konenäön osa-alueiden parissa.

Päävastuualueesi tehtävässä:
- Laserjärjestelmien ohjelmointi - Työskentelet osana tuotekehitystiimiä, joka räätälöi olemassa olevia laserjärjestelmiä sekä kehittää uusia tuotekokonaisuuksia. Ohjelmointi tapahtuu pääsääntöisesti mikrokontrolleriympäristössä käyttäen C/C+:aa.
- Ohjelmistojen testaus - Coherentilla on modernit työkalut testaamiseen sekä hyvin varusteltu labraympäristö, joka tarjoaa sinulle hyvät edellytykset laadukkaaseen ja tehokkaaseen tuotetestaukseen.

Olisi hienoa, jos sinulta löytyisi:
- Kokemuksen myötä kerrytettyä osaamista sulautettujen järjestelmien ohjelmoinnista (C/C++)
- Erinomaiset tiimityöskentelytaidot sekä aktiivinen työskentelyote
- Joustavuutta sekä intoa projektityöhön
- Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen
- Eduksi katsomme muun poikkitieteellisen suunnitteluosaamisen (esim. elektroniikka, robotiikka, automaatio)

Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisen tehtäväkentän osaavassa kehitystiimissä, joka tarjoaa kokeneemmallekin tekijälle mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen
- Kannustavan ja sparrailuhenkisen työyhteisön tuen päivittäiseen työhösi
- Joustavat etätyömahdollisuudet
- Kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat henkilöstöedut (esim. laaja sairausvakuutus, kattavat työterveyshuollon palvelut ja Smartum -etuus)
- Coherentilla henkilöstöä palkitaan lisäksi mm. pitkäaikaisesta sitoutumisesta yritykseen sekä uusista patenteista
- Panostuksen henkilökohtaiseen kasvuusi sekä urakehitysmahdollisuuksia (myös kansainvälisesti)

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si (pdf-muodossa) viimeistään 13.12.2020 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/coherent-oy-embedded-systems-developer-rd-11-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Coherentiin voit tutustua tarkemmin osoitteessa https://www.coherent.com/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Coherent Oy:n palvelukseen.

Linkki videoon: https://youtu.be/ahAzojEhVVI
Www

https://atalent.fi/open-position/embedded-systems-developer-rd

Share