Opiskelijatöihin.fi

Rainmaker

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 24.1.2021

Work type
Summer work

Work duration
3 - 6 months

Work starts
loppu kevät 2021

Salary
Palkka on minimissään 11,05 € tunnilta (ICT TES). Tuloksen huomioivalla palkitsemismallillamme myyntineuvottelijamme tienaavat keskimäärin 20 €/h

Applying ends
24.1.2021

Work place address
Telitie 1 80100, Joensuu

More information from
Riku Roivainen/0407147994/riku.roivainen@rainmaker.fi

Kesätyö myyntineuvottelijana DNA:lla

Work description Kesätyö myyntineuvottelijana DNA:lla

Hanki arvokasta työkokemusta yhdessä Suomen parhaista työpaikoista!

Myyntitiimimme hakee kesätyökavereita huolehtimaan DNA:n asiakkuuksista! Seurassamme luvassa on mutkatonta työskentelyä yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön ympäröimänä. Meillä on myös mahdollisuus työskennellä etänä.

Myymäsi tuotteet koostuvat markkinoiden johtavista ja laadukkaimmista digitaalisista ratkaisuista. Annamme sinulle mahdollisuuden seurata teknologian uusimpia innovaatioita paalupaikalta sekä kehittyä toimialueen ammattilaiseksi.

Työn esittely :
Myyntineuvottelijan työ DNA:lla on enemmän kuin työpaikka. Olet osa energistä tiimiä, joka tarjoaa puhelimitse ratkaisuja uusille asiakkaille sekä jalostaa nykyisiä asiakkuuksia kohti entistä parempaa asiakastyytyväisyyttä. Työnkuva on sekä monipuolinen että palkitseva. Oma asenteesi, pilke silmäkulmassa ja halu menestyä takaavat onnistumisen - tulos muistuttaa ahkeruuden vaikutuksesta palkkapäivänä.

Aikaisempaa kokemusta sinulla ei tarvitse olla, koska huolehdimme perehdytyksestäsi ja onnistumisestasi.

DNA työpaikkana :
DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikennepalveluiden tarjoajista, joka on myös valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi. DNA:n puhelinmyyntiketju on myös Pohjoismaiden tehokkain.

DNA:lla on oma valtakunnallinen matkaviestinverkko ja maan laajin valokuitupohjainen kaapeliverkko, jotka mahdollistavat laadukkaiden puhe-, data- ja TV-palvelujen tarjoamisen asiakkaille. Operaattorin kulttuurissa panostetaan työhyvinvointiin, henkilöstön kuuntelemiseen ja etenemismahdollisuuksiin.

Työajat:
Töitä teemme vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa, klo 8.45–20.30 välillä. Työpäivät ovat siis 6 tunnin mittaisia, joten sinulle jää aikaa myös vapaalle. Myös etätyöskentely on mahdollista alkukoulutuksen jälkeen.
Www

https://rekry.rainmaker.fi/jobs/1038444-kesatyo-myyntineuvottelijana-dna

Share