Opiskelijatöihin.fi

Granlund Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 17.3.2021

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Sopimuksen mukaan

Salary

Applying ends
17.3.2021

Work place address
Malminkaari 21 00700 , Helsinki

More information from
Milla Saari / aTalent Recruiting, milla.saari@atalent.fi

Projekti-insinööri energiatehokkuuden suunnitteluhankkeisiin

Work description Työsopimuksen tyyppi: vakituinen
Sijainti: Helsinki
Haku-DL: 17.03.2021

Granlund on jatkuvasti kehittyvä ja kasvava kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijakonserni, jonka tärkein tavoite on parantaa kiinteistöjen toimivuutta, älykkyyttä ja samalla ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä. Granlundin asiantuntemusalueita ovat talotekniikkasuunnittelu, kiinteistö-, energia- ja ympäristökonsultointi, ohjelmistot sekä korjausrakentaminen. Granlund työllistää satoja asiantuntijoita ympäri Suomen, minkä lisäksi yrityksellä on kansainvälistä liiketoimintaa mm. Aasiassa, Lähi-idässä, Pohjoismaissa, Baltiassa ja Iso-Britanniassa. Työntekijöidensä omistama Granlund panostaa henkilöstön kouluttamiseen, viihtymiseen sekä hyvinvointiin - granlundilaisten välillä vallitsee aito välittämisen kulttuuri ja hommat hoituvat sutjakkaasti ilman ylimääräisiä kiemuroita.

Granlund etsii nyt joukkoonsa LVI-suunnittelusta innostunutta Projekti-insinööriä työskentelemään monipuolisissa energiatehokkuushankkeissa. Projekti-insinöörinä liityt osaksi kasvavaa kolmenkymmenen työntekijän energiatehokkuuteen erikoistunutta joukkoa. Pääset hyppäämään osaksi vaihtelevia projekteja - tällä hetkellä työpöydällä on muun muassa energiankierrätykseen sekä kiinteistöjen hukkalämpöön pureutuvia hankkeita. Projekteissa pääset mukaan luomaan energiatehokkaampia, ympäristöystävällisempiä sekä kustannustehokkaampia tulevaisuuden elinympäristöjä!

Projekti-insinöörinä osallistut koko projektin elinkaareen aina kohdekartoituksista toteutetun projektin toiminnan varmistamiseen ja jälkimarkkinointiin. Pääset tutustumaan toteutettaviin kohteisiin kenttäkierrosten ja kohdekartoitusten myötä. Teet kohteissa muistiinpanoja ja arvioit, miten hankkeet saadaan toteutettua toimivasti ja energiatehokkaasti. Toimenkuvaan liittyy olennaisesti myös käytännön suunnittelutyö osana projektitiimiä ja päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu muun muassa CAD-suunnittelua, laskentaa ja mitoitusta. Oman osaamisen ja mielenkiinnon mukaan pääset myös ottamaan osaa laajemmin projektin johtamiseen liittyviin tehtäviin kuten hankekehitykseen ja kannattavuuslaskelmiin.

Roolissa työskentelet tiiviissä yhteistyössä projektitiimien kanssa, joten olet vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat ymmärrys LVI-suunnittelusta sekä into oppia uutta ja ottaa vastuuta. Voit olla opintojasi viimeistelevä uran alkutaipaleen osaaja tai jo kokeneempi konkari - ennen kaikkea odotamme, että sinulla on vahvaa paloa ja motivaatiota kehittyä alan asiantuntijaksi.

Hakijalta odotetaan:
- Soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai loppuvaiheen opintoja (AMK/DI)
- Ymmärrystä LVI-suunnittelusta esimerkiksi opintojen tai työkokemuksen kautta
- Osaamista suunnittelun työkaluista
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:
- Mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn, jossa liityt osaksi vaihtelevia projekteja ja pääset aidosti vaikuttamaan elinympäristöjen energiatehokkuuteen
- Työyhteisön, jossa henkilöstö viihtyy tutkitusti
- Kattavan perehdytyksen, mentorin ja koulutuksia - Granlundilla henkilöstön kehittymiseen panostetaan ja mahdollisuudet sisäisiin koulutuksiin ovat kattavat
- Yhteisiä vapaa-ajan aktiviteetteja aina lautapelikerhosta vuosittaisiin virkistysmatkoihin
- Erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut, kuten liikunta- ja kulttuuriedun, hierontaa sekä kattavan työterveyshuollon

Sinustako granlundilainen? Mikäli paikka herätti kiinnostuksesi, lähetä CV:si sekä hakemuksesi PDF-muodossa viimeistään 17.3.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta täältä: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/76203/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Granlundista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.granlund.fi/ ja tuleviin kollegoihisi pääset tutustumaan täältä https://www.granlund.fi/ura/uratarinat/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Millan tavoittaa parhaiten sähköpostitse.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Granlundin palvelukseen.
Www

Share