Opiskelijatöihin.fi

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 14.3.2021

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Sopimuksen mukaan

Salary
Sopimuksen mukaan

Applying ends
14.3.2021

Work place address
Kauppatie 1 58700, Sulkava

More information from
Jyri Eskelinen, toimitusjohtaja / jyri.eskelinen@jarvisaimaanpalvelut.fi

Projektipäällikkö

Work description Projektipäällikkönä vastaat Kestävä ja vaikuttava kuntatekniikan palvelumalli -projektin läpiviennistä ja raportoit hankkeen etenemisestä hankkeen ohjausryhmälle. Hanke on strategisesti tärkeä, joten raportoit siitä myös Järvi-Saimaan Palvelut Oy:n johtoryhmälle. Lähiesimiehesi on yhtiön toimitusjohtaja Jyri Eskelinen. Hankkeen budjetti on noin 340 tuhatta euroa ja hankkeen kohderyhmänä on yli 100 työssäkäyvää. Katso lisää hankesivulta: https://www.jarvisaimaanpalvelut.fi/kestava-ja-vaikuttava-kuntatekniikan-palvelumalli/

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan projektijohtamisen taitoa sekä ennen kaikkea vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Hankkeen kohderyhmään kuuluu yli 100 kuntatekniikan rautaista ammattilaista. Hanketiimiin kuuluu lisäksesi palvelumuotoilun ja viestinnän asiantuntija, HR/IT-asiantuntija, käyttöinsinööri sekä ulkopuolisia asiantuntijapalveluita.

Tarjoamme näköalapaikan, jossa työn merkityksellisyyttä ei tarvitse etsiä. Kuntatekniikka vaikuttaa suoraan ihmisten jokapäiväiseen elämään, hyvinvointiin ja ympäristöön. Voit olla vasta työurasi alussa tai kokenut ammattilainen. Taustasi voi olla monenlainen, eikä haittaa vaikka et tuntisi kuntatekniikkaa entuudestaan. Kerro meille, miksi koet hankkeen omaksesi.

Lue lisää: www.jarvisaimaanpalvelut.fi/projektipaallikko/
Www

https://www.jarvisaimaanpalvelut.fi

Share