Opiskelijatöihin.fi

ATA-Henkilöstöpalvelut Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 18.4.2021

Work type
Summer work

Work duration
3 - 6 months

Work starts
Toukokuussa 2021

Salary
Sähköalan työehtosopimus

Applying ends
18.4.2021

Work place address
Volttikatu 6 70700, Kuopio

More information from
Janne-Pekka Pesonen, 044 4914 588

Verkostoasentaja

Work description Tehtävän kuvaus
Haemme asiakkaallemme Kuopioon Verkostoasentajaa syksyyn asti kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen.

Verkostoasentajana työalueesi muodostuu Kuopiosta sekä muusta Pohjois-Savon alueesta. Pääasiallinen työtehtävä on kylmän sähkön asennukset ja käännöt kiinteistöihin. Työhön sisältyy keskijännite sekä pienjännite maakaapelitöitä, joten kokeus näiden jatkojen ja päätteiden tekemisestä on toivottavaa. Lisäksi työssä on maakaappien ja jakokaappien kytkentää.

Asiakkaamme etsii verkkoasentajan tehtävään henkilöä, joka on sähköalan ammattihenkilö. Työssä eduksi on aikaisempi työkokemus jakeluverkkotöistä. Korttivaatimuksina sähkötyöturva-, työturva-, tulityö- ja tieturva 1 -kortit. Ajokorttitoiveena C, mutta vähintään BE.

Aloitus, palkkaus ja muut työsuhteen tiedot

Työ alkaa huhti-toukokuun aikana heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Työ kestää syksyyn saakka.

Käytössä on sähköalan työehtosopimus ja palkkaus on 14-15€/h riippuen valitun henkilön osaamisesta. Palkanmaksu on kahdesti kuussa, kuun 15. ja kuun viimeinen päivä.

Työsuhteen aikana käytössäsi on yleislääkäritasoinen työterveyshuolto lääkärikeskus Mehiläisessä. Yhdessä asiakkaan kanssa varustammeja vaatetamme asianmukaisilla työvarusteilla.

Hakeminen

Tämä on haluttu tehdä helpoksi. Jätä meille yhteystietosi ja kerro samalla muutama sana kokemuksestasi ja työhistoriastasi. Vaihtoehtoisesti voit laittaa liitteeksi cv:n, josta samaiset asiat tulevat ilmi.

Me olemme hakijoihin yhteydessä muutaman päivän sisällä hakemuksen saapumisesta.

Toivottavasti saamme sinusta uudet työkaverin!
Www

https://ammattitaitoa.fi/tyopaikka/tyopaikka-2251709/

Share