Opiskelijatöihin.fi

M&J Dynastia Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 18.4.2021

Work type
Summer work

Work duration
1 - 3 months

Work starts
Työ on mahdollista aloittaa heti

Salary

Applying ends
18.4.2021

Work place address
Hapelähteenkatu 35 70110, Kuopio

More information from
Janiina Kekkonen, 044 526 4462

Asiakashankkija

Work description Palkkaamme keväälle ja kesälle asiakashankkijoita nykyisten tuotteiden ja palveluiden pariin.

Koulutamme jokaisen uuden työntekijän koulutusohjelmamme mukaan ja tarjoamme jokaiselle mahdollisuuden edetä yrityksessämme urapolullamme. Panostamme henkilökohtaiseen kehittymiseen sekä myyntivalmentamiseen ja siksi toimistoillamme on useita myyntikoutseja.

Pidämme toimistoillamme rentoa ilmapiiriä yllä ja kilpailemme jatkuvasti myyntikisoilla. Viimeisimpiä isompia palkintojamme ovat olleet All-Inclusive kylpyläviikonloppu ja lasketteluviikonloppu. Lisäksi toimeksiantajamme tarjoavat useita kilpailuja, esimerkiksi rahapalkinnoista tai ilmaisista Ruokabokseista. Meillä jokainen kuukausi huipentuu Dynastia-päiviin, jolloin myynneistä saadaan tuplabonukset ja tarjoamme ilmaisen lounaan.

Emme vaadi aiempaa työkokemusta. Vaadimme aitoa halua onnistua ja oppia uutta sekä hyvää asennetta. Meillä saat loistavaa myyntikokemusta, reilun ja kannustavan palkkauksen sekä säännölliset työajat. Meillä voit tehdä myös iltavuoroja sekä viikonlopputöitä. Palkka koostuu varmasta takuu osuudesta ja reiluista bonuksista.

Tuotteet ovat asiakkaillemme jo tuttuja ja tarjouksemme niin loistavia, että asiakkaiden on vaikea kieltäytyä. Jätä hakemus, niin keskustellaan työstä lisää. Työt voit aloittaa heti ja jatkaa vaikka syksyyn asti. Meillä on myös mahdollista edetä tehokkaalla työllä ja hyvällä asenteella myyntivalmentajaksi sekä esimerkiksi koulutus- tai rekrytointipäälliköksi!

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta, niin keskustellaan työstä lisää.
Lisätietoja antaa Janiina Kekkonen sähköpostitse janiina.kekkonen@mjdynastia.fi ja puhelimitse 044 526 4462
Www

https://www.mjdynastia.fi/rekry/

Share