Opiskelijatöihin.fi

Enersense International Oyj

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 25.4.2021

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Sopimuksen mukaan

Salary
Sopimuksen mukaan

Applying ends
25.4.2021

Work place address
Vanha Helsingintie 18 00700, Helsinki

More information from
Sonja Vainio, 040 508 5162

Sisätyönjohtaja asuntorakentaminen, PK-seutu

Work description Haemme asiakkaallemme sisätyövaiheen työnjohtajaa PK-seudulle. Yritys toimii valtakunnallisesti ja liikevaihto on n. 400 ME. Yrityksessä on tutkitusti hyvä työilmapiiri, annetaan mahdollisuus itsenäiseen tekemiseen ja pääset kouluttautumaan mielenkiintosi mukaan.

Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa (suorarekrytointi) ja tehtävä on vakituinen. Sinun ei tarvitse pelätä, että sana lähtee liikkeelle työnhaustasi, hoidamme kaikki yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti.

TYÖTEHTÄVÄ: Työnjohtaja (sisätyövaihe) uudisrakentaminen
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Aloitus on kevään aikana mahdollisimman pian. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:

- Soveltuvaa koulutusta, olet rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan AMK/DI.
- Sinulla on 1-2 vuoden työkokemus uudiskohteesta ja mielellään sisätyövaiheesta.
- Hyvää rakentamisen teknistä osaamista.
- Olet ihmisläheinen johtaja ja haluat tuntea tiimisi jäsenet.
- Työturvallisuus ja laatuajattelu on sinulle tärkeää.
- Sujuvaa suomen kielen taitoa ja alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa käyttöjä.

MITÄ ME TARJOAMME:

-Vakituisen työsuhteen asiakkaallamme.
-Mahdollisuuden edetä urallasi.
-Mielenkiintoisia ja haastavia kohteita.
-Reilun palkkauksen.
-Luottamuksellisen ja tehokkaan hakuprosessin.

Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Meille saa soittaa tai lähettää viestiä: Sonja Vainio, 040 508 5162 tai sonja.vainio@enersense.com, Juho Palosaari, 050 514 9958 tai juho.palosaari@enersense.com. Hae työpaikkaa nettisivuiltamme www.enersense.com tai lähettämällä CV:si sähköpostilla. Haku tehtävään päättyy 25.4.2021.

Aloitamme hakijoiden haastattelun heti ja olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Vuosittain 50 rakennusalan toimihenkilöä löytää kauttamme uuden työpaikan. Mikäli tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva niin ole yhteydessä Sonjaan tai Juhoon, meillä on lukuisia piilohakuja, joita emme ilmoita julkisesti.

Enersense on rohkea joukko teollisuus-, energia-, rakennus- ja tietoliikennealan ammattilaisia, joiden visiona on rakentaa kestävää ja puhdasta tulevaisuutta. Meitä enersenseläisiä työskentelee jo noin 2400 monipuolisissa alan tehtävissä. Tarjolla on mielenkiintoisia työmahdollisuuksia yhdestä päivästä vuosien mittaisiin projekteihin sekä vakituisiin tehtäviin. Olemme kotimainen yritys, mutta toimimme kansainvälisesti noin 40 maassa.
Www

https://enersense.com/

Share