Opiskelijatöihin.fi

NRC Group Finland Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 25.4.2021

Work type
Summer work

Work duration
1 - 3 months

Work starts
Sopimuksen mukaan

Salary
Sopimuksen mukaan

Applying ends
25.4.2021

Work place address
Joensuu 80100, Joensuu

More information from
Resurssipäällikkö Anitta Raappana, puh. 040 866 4690

Tekninen harjoittelija

Work description Etsimme projektinjohdon ja työnjohdon avuksi työnjohtoharjoittelijaa Joensuuhun ratapihahankkeeseen kesän ajaksi.

Hankkeessa rakennetaan uutta raidetta, peruskorjataan kokonaan vanha raiteisto, uusitaan vaihteet sekä sähkörata- ja turvalaitejärjestelmät. Lisäksi hankeeseen kuuluu asema-alueen uusiminen eli laiturit uusitaan ja rakennetaan ylikulkusilta. Hankkeeseen kuuluu myös meluseinien ja meluvallien rakentamista, paalutusta, porauksia, kaapelireittien rakentamista sekä erilaista maa- ja taitorakentamista liittyen edellä mainittuihinkin työvaiheisiin. Iso kokonaisuus siis, josta NRC:n urakkakokonaisuuden arvo noin 42 M€.

Haemme ensisijaisesti opiskelijaa ja tarjoamme mahdollisuuden päästä käsiksi oikeisiin töihin.Työnkuva räätälöidään tarkemmin hakijan mukaan; se voi koostua joko toimistotyöstä (esim. materiaalien seurantaa tai laatu- ja turvallisuusdokumentointia) tai maastossa tehtävästä työnjohtotyöstä/työnjohdon aputyöstä tai se voi sisältää molempia.

Toivomme harjoittelijan olevan vähintään 2. vuosikurssin opiskelija, mikäli hänellä ei ole aiempaa kenttäkokemusta tai työnjohtokokemusta. Turvallisuusvaatimustemme vuoksi hakijan on oltava täysi-ikäinen. Urakka on monivuotinen, urakka-aika on 1.5.2021-15.12.2023 eli opiskelija hyvin pärjätessään ja niin halutessaan voi saada tästä kesätyöpaikan kesän 2021 lisäksi myös kesille 2022 ja 2023

Tarjoamme sinulle unohtumattoman kesän radalla rautaisten ammattilaisten opissa. Lisäksi työntekijämme saavat

Kilpailukykyisen palkan
Lounasedun
Kattavan työterveyshuollon
Osaavat ja mukavat työkaverit

Kiinnostuitko? Lue lisää hankkeesta täältä. Lisätietoja tehtävästä antaa resurssipäällikkö Anitta Raappana, 040 866 4690, anitta.raappana@nrcgroup.fi

Haku alkaa 13. huhtikuuta 2021 ja päättyy 25. huhtikuuta 2021, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Www

https://ats.talentadore.com/apply/Tekninen-harjoittelija%2C-Joensuu/ZvX9Qm

Share