Opiskelijatöihin.fi

Megatuuli

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 28.4.2021

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Sopimuksen mukaan

Salary

Applying ends
28.4.2021

Work place address
Teknobulevardi 3 01530 , Vantaa

More information from
Milla Saari / aTalent Recruiting, milla.saari@atalent.fi

Operatiivinen Projektiassistentti tuulivoimakehityshankkeisiin

Work description Tyyppi: Vakituinen
Työaika: Kokoaika
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian
Sijainti: Teknobulevardi 3, 01530 Vantaa
Haku-DL: 28.4.2021

Megatuuli Oy on suomalainen vuonna 2010 perustettu johtava maatuulivoimapuistojen kehittäjä ja sähköntuottaja. Yrityksen toiminta-ajatuksena on tuulivoimatuotantoon soveltuvien maa-alueiden kartoittaminen, tuulivoimapuistojen kaavoittaminen ja luvittaminen, rahoitus, rakentaminen sekä sähkön tuottaminen.

Megatuulen voimavarana on kuuden hengen tehokas ja ammattitaitoinen tuulivoimatiimi. Kokemuksemme koostuu lukuisista eri kokoisista tuulivoimahankkeista eri puolilla Suomea ja Ruotsia. Tämä tarkoittaa yli 1100 MW tuulivoimapuistohankkeita niiden eri kehitysvaiheissa.

Olemme pääomasijoittajien ja yrityksen henkilökunnan omistama yritys, jonka tavoitteena on omistaa kehittämiään tuulivoimapuistoja yhdessä kumppaneidemme kanssa. Olemme ylpeitä kaikista kehittämistämme tuulivoimahankkeista, varsinkin Jokioisten Tyrinselän hankkeesta, joka oli vuonna 2017 Suomen paras tuulivoimapuisto.


Suomen johtavaksi tuulivoimahankekehittäjäksi noussut Megatuuli etsii tiimiinsä tarkkaa ja itseohjauutvaa Projektiassistenttia tuulivoimakehityshankkeiden avustaviin tehtäviin.

Tuulivoimapuistohankkeet alkavat uusien tuulivoimahankkeiden ideoinnista edeten tarvittavien lupa- ja selvitysmenettelyiden kautta puhdasta sähköenergiaa tuottaviksi tuulivoimapuistoiksi. Kestoltaan hankkeet vaihtelevat 5 - 10 vuoteen. Työ on pitkäjänteistä ja vaatii tekijältään tarkkaa, mutta aktiivista työskentelyotetta. Megatuulen muiden asiantuntijoiden rinnalla hyppäät mukaan hankekehitykseen, mutta työsi pääpaino tulee olemaan projektipäälliköiden avustamisessa. Hankekehityksen avustaviin tehtäviin kuuluu mm. uusien vuokrasopimusten ja muiden maankäytöllisten sopimusten laadinta- ja päivitys, sopimusten rekisteröinnit sekä muut avustavat työtehtävät. Lisäksi ylläpidät ja päivität työssäsi maanomistajarekisteriä sekä osallistut tietoimituksiin.


Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. ammattikoulu/-opistotason tutkinto) sekä aitoa kiinnostusta lähteä työskentelemään ilmastonmuutosta vastaan uusiutuvan sähköntuotannon eturintamassa. Kiitettävät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot suomeksi sekä englanniksi ovat välttämättömät, sillä Megatuulella on myös kansainvälisiä yhteistyökumppaneita. Persoonana olet omatoiminen, kehittymishaluinen ja joustava etkä pelkää ottaa kontaktia uusiin ihmisiin.

Hakijalta odotetaan:
- Hyvää toimistotyökalujen hallintaa (esim. Ms Office -työkalut)
- Kokemusta sopimusasiakirjojen tekemisestä sekä erilaisten rekisterien ylläpitotehtävistä
- Kiitettävää suomen- ja englannin kielen suullista- ja kirjallista taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Aikaisempi kokemus maanmittausalan tehtävistä ja/tai kiinteistörekisterin aikaisempi tuntemus
- Kartanlukutaitoja ja/tai ymmärrystä paikkatietojärestelmistä

Tarjoamme sinulle:
- Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä näkemään tuulivoimapuistohankkeiden kehitysprosessin koko elinkaari ja työskentelemään eturintamassa alan kehityksen parissa
- Joustavan ja kannustavan työyhteisön tuen
- Monipuolisen työnkuvan, joka tarjoaa sinulle erinomaiset puitteet oman asiatuntijuutesi syventymiselle
- Kattavat työsuhde-edut (mm. lounas- ja virikekortti)
- Kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavan perehdytyksen

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään 28.4. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/80394/create/ . Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Megatuuli Oy:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.megatuuli.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (puh. +358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten puhelimitse tai sähköpostitse.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Megatuuli Oy:n palvelukseen.
Www

Share