Opiskelijatöihin.fi

Rostek Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 29.4.2021

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Neuvoteltavissa

Salary

Applying ends
29.4.2021

Work place address
Tillinmäentie 1 02330, Espoo

More information from
Rekrytointipäällikkö Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto(at)atalent.fi)

Suunnittelu- ja projekti-insinööri

Work description Työsopimuksen tyyppi: vakituinen
Sijainti: Espoo
Positioluokka: Projektityö (teknillinen)
Haku-DL: 29.4.2021

Rostek Oy on julkisivujen ja kattojen huoltolaitteita suunnitteleva ja valmistava suomalainen yritys. Alan edelläkävijänä toimivan Rostekin erikoisalaa ovat muun muassa alumiiniset kiskojärjestelmät, kattovaunut, huoltokelkat sekä lasikattojen hoitosillat, minkä lisäksi Rostek suunnittelee ja valmistaa kustomoituja ratkaisuja vaativiin kohteisiin. Rostek-konsernin liikevaihto on noin 10 miljoonaa ja liikevaihdosta noin 90 prosenttia kohdistuu Suomen ulkopuolelle. Konsernilla on tytäryhtiöt Englannissa sekä Norjassa. Rostekilla työskentelee yhteensä noin 50 työntekijää, joista 20 Suomessa Espoossa.


Rakennusten julkisivujen kunnossapitoratkaisujen edelläkävijä Rostek hakee nyt tiimiinsä Suunnittelu- ja projekti-insinööriä monipuolisiin projekteihin! Kaupungistuminen sekä moderni arkkitehtuuri ovat lisänneet lasin käyttöä julkisivuissa ympäri maailman. Rostekin valmistamat helppokäyttöiset ja toimivat huoltojärjestelmät mahdollistavat rakennusten julkisivujen säännölliset tarkistukset, pesemisen sekä huollon turvallisesti, tehokkaasti ja kestävästi - kohteessa kuin kohteessa. Voit tutustua Rostekiin tarkemmin ilmoituksen lopussa olevasta videosta.

Suunnittelu- ja projekti-insinöörinä tehtäväsi on avustaa Rostekin vaihtelevien projektien suunnittelussa ja myynnissä. Roolissa pääset jättämään jälkesi projektien koko elinkaareen, aina alun suunnittelusta tuotantoon, asennuksiin ja jopa huoltoon asti. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja Rostekin työntekijöiden kanssa vastaten muun muassa tarjousten konseptisuunnittelusta, mekaniikka- ja rakennesuunnittelusta sekä projektiviestinnästä ja tätä kautta projektien ansiokkaasta läpiviennistä. Lisäksi pääset osallistumaan tuotekehitykseen ja tekemään Rostekin tuotteista ja ratkaisusta omalla panoksellasi entistäkin parempia. Roolia on myös mahdollista muokata oman taustasi ja kiinnostuksesi mukaan esimerkiksi myynnillisempään suuntaan.

Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten odotamme sinun olevan sujuvasti viestivä tiimipelaaja. Voit olla esimerkiksi kesätöistä tai harjoitteluista soveltuvaa työkokemusta kerryttänyt uran alkuvaiheen osaaja tai jo kokeneempi konkari, mutta ennen kaikkea odotamme sinun olevan kehittämis- ja kehittymishaluinen, oma-aloitteinen ja motivoitunut tekijä. Sinulla on hyvä ymmärrys lujuusopista ja rakennustekniikasta sekä tuntemusta alan 2D- ja 3D- suunnitteluohjelmista. Toivoisimme myös, että olet aidosti kiinnostunut laadukkaista mekaanisista suunnitteluprojekteista ja olet valmis ottamaan vastuuta sekä hyppäämään mukaan haasteellisiinkin tehtäviin.

Toivomme sinulta:
- Soveltuvaa koulutusta esim. konetekniikan alalta
- Relevanttia työkokemusta esimerkiksi kesätöistä tai harjoittelusta
- 2D- ja 3D-suunnitteluohjelmistojen tuntemusta - Rostekilla käytössä ovat - AutoCAD ja Inventor
- Oma-aloitteista ja toimeen tarttuvaa työskentelytyyliä sekä hyviä projektinhallintataitoja
- Hyviä viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Ruotsin kielen osaaminen

Rostek tarjoaa sinulle:
- Vaihtelevia, haastavia ja merkittäviä projekteja, joihin pääset jättämään kädenjälkesi aina projektin alkuvaiheesta loppuun saakka - tässä roolissa näet projektien koko elinkaaren!
- Tilaisuuden kasvaa ja kehittyä sekä räätälöidä tehtävää omien vahvuuksiesi mukaan
- Mahdollisuuden olla kehittämässä yrityksen toimintaa ja ratkaisuja konkreettisesti eteenpäin
- Hyvän perehdytyksen ja tukea tiimiltä
- Joustavat työajat projektityön vaatimukset huomioiden
- Kilpailukykyisen palkkauksen

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 29.4. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/80404/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Rostekista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.rostek.fi/fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Rostek Oy:n palvelukseen.
Www

Share