Opiskelijatöihin.fi

Marski Data Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 30.5.2021

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
2.8.2021

Salary
Sopimuksen mukaan

Applying ends
30.5.2021

Work place address
Torikatu 14 80100, Joensuu

More information from
Petri Eronen, +358 44320 6024

Project Manager

Work description Me täällä Marskidatalla teemme monenlaisia ICT-hommia, modernia työtä, konesaliratkaisuja, Microsoft 365 -juttuja, tulostusratkaisuja ja muita sellaisia. Tietyt marskilaiset takaavat, että asiakasyrityksen IT-ympäristö rokkaa, toiset marskilaiset huolehtivat, että asiakkaamme pystyvät tekemään töitä modernilla tavalla ja toiset marskilaiset myyvät ratkaisuja, jotta asiakkaidemme ei tarvitsisi huolehtia IT-asioista.

Marskilaisten porukka kasvaa ja nyt etsimmekin innokasta Project Manageria mukaan joukkoomme.
Nyt kaipaamamme tuore marskilainen haluaa oppia uutta ja innostuu asiakkaista, kaupanteosta ja projektien hallinnasta. Työkavereiksesi saat yli 50 innokasta marskilaista Helsingin, Joensuun, Mikkelin ja Savonlinnan toimipisteissämme. Voit itse valita, missä näistä toimipisteistä haluat työskennellä.

Mitäs se Project Manager Marskidatalla oikein tekee?
• Tunnistaa asiakastarpeet ja luo niihin ratkaisut
• Kokoaa projektin ympärille sopivan tiimin ja vastaa siitä, että asiakkaamme saa sitä, mitä asiakkaamme tarvitsee, ja ajallaan
• On Marskidatan kasvot ja vastuuhenkilö omille asiakkuuksilleen

Millainen on loistava Project Manager? Sellainen, joka…
• On suunnitelmallinen ja kaupallisesti orientoitunut
• Pystyy viemään laajatkin projektit maaliin
• Pitää monet langat käsissään
• Innostuu IT:stä
• Kohtaa luontevasti niin pörssiyrityksen toimitusjohtajan kuin yksinyrittäjän

Millainen tausta Project Managerilla tulisi olla?
Tätä hommaahan voi tehdä monenlaisella taustalla. Olet sitten tradenomi, kauppatieteilijä, datanomi, medianomi tai vaikka insinööri. Tärkeintä on, että pystyt hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia. Ennen kaikkea tarvitset uteliaisuutta oppia koko ajan uutta.

Kiinnostuitko marskilaisuudesta?
Mutta pari kysymystä heräsi silti? Rimpauttele tai kirjoittele Erosen Petrille. Hän on toinen Marskidatan yrittäjistä ja Group CEOmme: + 358443206024, petri.eronen@marskidata.fi

Peten tavoitat seuraavina ajankohtina parhaiten: perjantaina 21.5. klo 10–12 ja torstaina 27.5. klo 9–11.

Lisäinfoa Marskidatasta löydät rekrysivultamme: www.marskidata.fi/rekry

No, miten voin hakea?
Kirjoita hakemus, päivitä CV ja kuvaa itsestäsi lyhyt video (30–60 sekuntia riittää vallan mainiosti). Lähetä ne osoitteeseen rekry@marskidata.fi sunnuntaihin 30.5.2021 mennessä. Huomioithan, että Project Manager voi toimia missä tahansa toimipisteessämme.

Me marskilaiset olemme reilun viidenkymmenen innokkaan asiantuntijan porukka, joka laittaa yritysten ICT-asiat kuntoon. Olemme ketterä IT-kumppanisi ja työskentelemme modernin työn ja tulostusratkaisujen parissa. Palvelumme ulottuvat järeistä konesaliratkaisuista monipuolisiin päätelaitteisiin. Yli 35-vuotiaalla perheyrityksellämme on toimipaikat Helsingissä, Joensuussa, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Yrityksemme on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista jo kuusi kertaa.
Www

https://www.marskidata.fi/rekry

Share