Opiskelijatöihin.fi

Enersense International Oyj

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 30.5.2021

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Sopimuksen mukaan

Salary
Sopimuksen mukaan

Applying ends
30.5.2021

Work place address
Vanha Helsingintie 17 00700, Helsinki

More information from
Sonja Vainio, 0405085162

Nuorempi työnjohtaja R4 Korjausurakointi Oy:lle

Work description R4 Korjausurakointi perustettiin 2015. Nyt R4 on lähes 60 rautaisen ammattilaisen joukko, joka on tehnyt satoja rakennusprojekteja kymmenille suurille suomalaisille organisaatioille. R4 on erikoistunut korjaus-, muutos-, ja toimitilarakentamiseen sekä rakentamispalveluihin (julkisivu- ja putkiremontit eivät sisälly palveluihimme). Kuulumme R4 Group Oy konserniin ja viime vuoden liikevaihtomme oli n. 20 M€. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella.

Meillä on käynnistymässä useita mielenkiintoisia projekteja PK-seudulla ja tarvitsemme lisää osaajia joukkoomme. Haemme nyt toimistosaneeraus kohteisiimme työnjohtajaa, jolla on rakennusalan AMK/DI tutkinto. Voit olla alalla nuorempikin tekijä ja toivomme, että sinulla on jo parin vuoden kokemus työnjohdon tehtävistä. Koska teemme toimistosaneerauksia, on sinun mahdollista saada Vastaavan mestarin pätevyys nopeastikin, jos olet kiinnostunut astumaan isompiin saappaisiin. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian.

TYÖTEHTÄVÄ: Työnjohtaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Helsinki
TYÖN KESTO: vakituinen ja kokoaikainen tehtävä.

Mitä toivomme?

-Alan koulutusta: olet rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan DI.
-Sinulla on parin vuoden kokemus työnjohdon tehtävistä.
-Sinulla on kokemusta alalla käytettävistä it-ohjelmista.
-Sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja osaat motivoida tiimiäsi. Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.
-Sinulla on auto käytössäsi, työmaat ovat PK-seudulla.

Mitä tarjoamme?

-Hyvän tekemisen meiningin ja rennon ilmapiirin
-Meillä puhalletaan yhteen hiileen, tieto kulkee ja eikä kaveria jätetä pulaan.
-Meillä on kannustinjärjestelmä ja urapolku sinulle valmiiksi mietittynä.
-Vakituisen tehtävän kasvavassa ja kannattavassa yrityksessä.

Kaikki hakemukset lähetetään Enersensen kautta. Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Meille saa soittaa tai lähettää viestiä: Sonja Vainio, 040 508 5162 tai sonja.vainio@enersense.com, Juho Palosaari, 050 514 9958 tai juho.palosaari@enersense.com. Hae paikkaa nettisivuiltamme www.enersense.com tai lähetä CV:si sähköpostilla. Haku tehtävään päättyy 30.5.2021.

Aloitamme hakijoiden haastattelun heti ja olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Vuosittain 50 rakennusalan toimihenkilöä löytää kauttamme uuden työpaikan. Mikäli tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva niin ole yhteydessä Sonjaan tai Juhoon, meillä on lukuisia piilohakuja käynnissä parhaillaan.

Enersense on rohkea joukko rakennus-, teollisuus-, energia- ja tietoliikennealan ammattilaisia, joiden visiona on rakentaa kestävää ja puhdasta tulevaisuutta. Meitä enersenseläisiä työskentelee jo noin 2400 monipuolisissa alan tehtävissä. Tarjolla on mielenkiintoisia työmahdollisuuksia yhdestä päivästä vuosien mittaisiin projekteihin sekä vakituisiin tehtäviin. Olemme kotimainen yritys, mutta toimimme kansainvälisesti noin 40 maassa.
Www

Share