Opiskelijatöihin.fi

Book Salon

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Sopimuksen mukaan

Salary
Sopimuksen mukaan

Applying ends
20.6.2021

Work place address
Etätyö 15110, LAHTI

More information from
Jenni Tontti, 0407508821, jenni.tontti@atalent.fi

Customer Success Manager

Work description Työsopimuksen tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Sijainti: Etätyö
Haku-DL: 20.6.2021

Book Salon on vuonna 2016 perustettu startup yritys, jonka palvelu tarjoaa hius-, kauneus- ja hyvinvointialan yrittäjille kaikki työkalut menestyksekkään salonkiyrityksen pyörittämiseen. Book Salon on helppokäyttöinen palvelu jossa asiakas saa ajanvarauksen, kassan ja maksupäätteen samasta paikasta, yhdellä sopimuksella ja edulliseen hintaan. Palvelu on levinnyt jo ympäri Suomea ja seuraavaksi suuntana on Pohjoismaat. Voit lukea lisää Book Salonista täältä: https://booksalon.fi/aloita.

Etsimme nyt kasvavaan Book Salonin tiimiin Customer Success Manageria! CSM:nä vastaat uusien asiakkuuksien onboardingista, toimit asiakkaiden käyttötukena ja olet mukana tekemässä lisämyyntiä sekä luomassa uusia prosesseja yritykseen. Alussa autat uudet asiakkuudet kirjautumaan järjestelmään sekä tekemään tarvittavat tunnistautumiset. Alun vaiheiden lisäksi autat asiakkaita järjestelmään liittyvissä kysymyksissä ja samalla pääset luomaan Book Salonille Support -funktiota. Tavoitteena on tehdä ohjeistuksia ja artikkeleita usein kysyttyihin kysymyksiin sekä parantaa prosessia niin, että asiakkaat pärjäävät mahdollisimman pitkälle itsenäisesti. Tällä hetkellä yrityksellä ei ole asiakaspoistumaa, mutta ideana on kehittää toimintaa ja palvelua myös niin, että tilanne on sama myös jatkossa. Asiakkuudenhoidon lisäksi tehtävässä on mahdollista osallistua myös lisämyyntiin.

Tehtävä on täysipäiväinen ja vakituinen, ja etsimme henkilöä, joka pystyy aloittamaan tehtävässä viimeistään syksyllä. Tämän hetkinen Book Salonin myynti- & asiakastiimi on viisihenkinen ja tiimiläisiä löytyy eri puolilta Suomea. Tästä johtuen toivomme, että viihdyt hyvin etätyössä. Vaikka tiimi on fyysisesti erillään, saat aina tukea ja myös asiakastyö tuo sosiaalisuutta päiviisi. Etsimme henkilöä, joka on valmis tekemään monipuolisesti tehtäviä, on kiinnostunut uusien prosessien luomisesta, viihtyy kirjoittaen ohjeistuksia sisällöntuotannollisessa roolissa ja luo samalla pohjaa jo yrityksen tulevaa skaalautumista varten!

Hakijalta odotetaan:
- Aiempaa kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä
- Hyviä vuorovaikutustaitoja ja aktiivista työasennetta erilaisia tehtäviä kohtaan
- Kehittämisorientoituneisuutta - viihdyt myös omaa tehtäväkenttääsi luoden ja kehittäen
- Näppäryyttä ottaa uudet ohjelmistot ja järjestelmät haltuun
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Tehtävään soveltuvat opinnot
- Kokemus ja/tai kiinnostus myyntiä kohtaan
- Ruotsin kielen osaaminen

Book Salon tarjoaa sinulle:
- Startupin, jossa tiukat prosessit eivät ohjaa sinua vaan pääset vaikuttamaan, kehittämään ja kokeilemaan
- Nykyaikaisen tuotteen, joka on jo niittänyt luottamusta sijoittajilta ja esimerkiksi Suomen Finanssivalvonnalta
- Position, jossa pääset tekemään omalla tyylillä. Tässä roolissa pätee “vapaus ja vastuu”-ajattelu eli pääset toimimaan hyvin itsenäisesti ja vapaasti, kun vain tulokset ovat kunnossa
- Paikan kasvulle! Kasvava yritys tarjoaa mahdollisuuksia myös tulevaisuuteen. Book Salonin kasvusuunnitelmana on lähteä valloittamaan seuraavaksi pohjoismaita ja aloittaa kansainvälistyminen. Olet myös ensimmäinen henkilö, joka ottaa vastuulleen asiakkuudenhoitoa yrityksessä, joten tulevaisuuden tavoitteena on myös kasvattaa tiimiä ympärillesi.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään sunnuntaihin 20.6.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/86395/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (0407508821, jenni.tontti(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Book Salonin palvelukseen.
Www

Share