Opiskelijatöihin.fi

Academic Work / Plastone Oy

Work type
Full-time work

Work duration
6 - 12 moths

Work starts
Mahdollisimman pian

Salary
Sopimuksen mukaan

Applying ends
8.7.2021

Work place address
Ilvestie 5 01900, Nurmijärvi

More information from
Nora Tawast / krn01@academicwork.fi

Quality Specialist / Engineer

Work description Oletko yhteistyötaitoinen ja oppimishaluinen tiimipelaaja, joka nauttii käytännön tekemisestä eikä pelkää tarttua toimeen? Etsimme nyt asiakkaallemme Plastone Oy:lle laatuasiantuntijaa Nurmijärvelle! Tässä roolissa pääset työskentelemään laatuprosessien parissa mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa asiakasprojekteissa sekä oppimaan kokeneilta ja osaavilta kollegoiltasi. Jos sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, ymmärrystä laadunhallintajärjestelmistä sekä hieman aiempaa kokemusta tuotanto- tai teollisuusympäristössä työskentelystä, saatat olla etsimämme henkilö! Hae paikkaa pian, sillä etenemme prosessissa pikaisella aikataululla.

Kuvaus
Tässä tehtävässä työskentelet osana osaavaa laatuorganisaatiota ja osallistut monipuolisesti laatuun liittyvien prosessien toteuttamiseen. Työsi painopiste on erityisesti laatuasiantuntijana toimiminen uusissa projekteissa. Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi teknisten tietojen selvittäminen asiakkailta, tuotesuunnittelusta valmistuvien prototyyppien mittaaminen ja laadun varmistaminen, validointisuunnitelmien tekeminen ja hyväksyttäminen sekä tuotekappaleiden hyväksyttäminen ennen kuin projektissa siirrytään tuotantovaiheeseen. Laadit myös projektikohtaisesti työohjeita ja koulutat sisäisiä työntekijöitä ohjeisiin liittyen. Projektit ovat luonteeltaan pitkäkestoisia ja niiden ohessa tuet myös tarvittaessa tuotannon laatupuolta esimerkiksi vastaanottotarkastuksissa ja laatuvirheiden tunnistamisessa ja selvittämisessä.

Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien, esimerkiksi asiakkaiden ja toimittajien, kanssa. Työnkuvaan sisältyy satunnaisia, tavallisesti maksimissaan yhden yön yli kestäviä, työmatkoja Virossa sijaitseviin työpisteisiin, joten odotamme sinulta hieman matkustusvalmiutta sekä kykyä kommunikoida kansainvälisten kollegoidesi kanssa myös englannin kielellä.

Tarjoamme
Kattavan ja käytännönläheisen perehdytyksen
Tilaisuuden oppia kokeneilta ja asiantuntevilta kollegoilta
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävä
Laatuasiantuntijana toimiminen uusissa projekteissa, sisältäen esim. teknisten tietojen kartoitus, uusien kappaleiden mittaaminen ja laadun varmistaminen sekä projektien edistäminen laadun näkökulmasta
Työohjeiden laatiminen ja kouluttaminen sisäisille työntekijöille
Tuotannon laatutehtävissä, esimerkiksi vastaanottotarkastuksissa ja laatuvirheiden selvittämisessä, tukeminen
Tiivis yhteistyö sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa Suomessa ja Virossa
Etsimällämme henkilöllä on
Tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta
Hieman aiempaa kokemusta teollisuus- ja/tai tuotantoympäristössä työskentelystä
Ymmärrystä laadunhallintajärjestelmistä
Kokemusta teknisten piirustusten lukemisesta
Matkustusvalmius
Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen sekä kirjallinen taito
Eduksi katsomme tietämyksen ISO13485 ja ISO9001 -standareista sekä B-ajokortin.

Työntekijänä olet:

Yhteistyö- ja kommunikointitaitoinen
Proaktiivinen ja toimeen tarttuva
Nöyrä ja oppimishaluinen
Muuta tietoa
Aloitus: Mahdollisimman pian

Kesto: 12kk, mahdollisuus keskustella jatkosta

Sijainti: Nurmijärvi

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Plastone Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Plastone Oy valmistaa asiakkaidensa spesifikaatioiden mukaisia vaativia kestomuovituotteita sekä kokoonpantuja laitteita aina myyntipakkauksiin saakka. Plastonen valmistamat tuotteet päätyvät käyttöön ympäri maailman erilaisissa käyttökohteissa. Saxo-konserni, jonka osa Plastone on, saavutti vuodelle 2025 asetetun hiilineutraaliustavoitteensa jo vuoden 2021 alussa.
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/quality-specialist--engineer-plastone-oy-nurmijarvi/15055159

Share