Opiskelijatöihin.fi

Siili Solutions Oyj

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.8.2021

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Sopimuksen mukaan

Salary
Sopimuksen mukaan

Applying ends
31.8.2021

Work place address
- 80100, Joensuu

More information from
Maarit Kettunen, maarit.kettunen@siili.com

Test Automation Engineer

Work description Tule sellaisena kuin olet. Meillä työn tekemisen tavat rakentuvat sinun ympärillesi ja työskentely on muokattavissa joustavasti jokaisen siilin oman elämäntilanteen mukaan. Siili on sinun kasvualustasi, jonka avulla pääset rakentamaan oman tarinasi.

Oletko sinä etsimämme Test Automation Engineer?

Tekemisessämme uskomme puhtaaseen koodiin, testiautomaatioon, ketteriin toimintamalleihin sekä pilvipohjaisiin ratkaisuihin. Toivomme sinun olevan jo kokemusta kartuttanut ohjelmistokehityksen tai ohjelmistoautomaation asiantuntija, jolle jatkuva kehittyminen on lähellä sydäntä. Työkalu- ja teknologiapankkiisi kuuluu jotain seuraavista: Robot Framework, Kubernetes, OpenShift, Jenkins, Ansible, Docker, Java, Python tai Selenium. Pilvipalveluosaaminen ja/tai kiinnostus (AWS ja Azure) kohtaan on iso etu!

Siili on vastuullinen. Vastuullisuus siilien arjessa näkyy konkreettisesti toteutetuissa projekteissa. Siili konseptoi yhdessä Verohallinnon ja Digi- ja väestöviraston kanssa Kuoleman ekosysteemin, jonka tavoitteena oli luoda visio verkkopalvelusta, joka helpottaisi läheisen kuoleman jälkeen omaisten asiointia. Siili haluaa myös kantaa kortensa kekoon ilmastokriisin selättämisessä. Istutamme vuosittain 43 puuntaimea jokaista työntekijäämme kohti. Istutetuista puista muodostuu SiiliMetsä, joka toimii tehokkaana hiilinieluna sitoen hiilidioksidipäästöjä itseensä).

Tutustutaanko lisää?

Meillä Siilillä ei ole haastatteluita vaan tapaamisia. Kahden tapaamisen avulla varmistumme yhdessä siitä, että molempien tavoitteet ja toiveet ovat linjassa. Näin saamme rakennettua lähtökohdat loistavalle yhteiselle tulevaisuudelle. Hae alla olevan linkin kautta tai ole yhteydessä Maarittiin (maarit.kettunen@siili.com) keskustelujen aloittamiseksi ja kerro meille, millaisista projekteista sinä motivoidut!

Tarjoamme sinulle merkityksellisen tehtävän lisäksi turvallisen, vakaan ja inhimillisen työyhteisön, jossa voit itse rakentaa oman polkusi. Luomme yhdessä asiakkaidemme kanssa moderneja digitaalisia palveluita, joita käyttäjät voivat rakastaa. Emme työskentele erillään toisistamme, vaan yhdessä toisiltamme oppien. Kanssamme pääset syventämään osaamistasi ja kehittämään itseäsi eteenpäin sinulle räätälöidyn suunnitelman mukaisesti. Lisäksi Siililtä saat hyvän palkkatason erinomaisilla eduilla höystettynä, tehtävääsi sopivat työkalut ja erilaisia vapaa-ajan aktiviteettejä. MAKE IT REAL
Www

https://www.siili.com/fi/hae-siiliksi/test-automation-engineer-joensuu#applicationform

Share