Opiskelijatöihin.fi

Siili Solutions Oyj

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.8.2021

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Sopimuksen mukaan

Salary
Sopimuksen mukaan

Applying ends
31.8.2021

Work place address
- 80100, Joensuu

More information from
Maarit Kettunen, maarit.kettunen@siili.com

DevOps Engineer

Work description Tule sellaisena kuin olet. Meillä työn tekemisen tavat rakentuvat sinun ympärillesi ja työskentely muovautuu oman elämäntilanteen mukaiseksi. Siili on kasvualustasi, jonka avulla pääset rakentamaan oman tarinasi.

Oletko seuraava DevOps siili?

Uskomme puhtaaseen koodiin, ohjelmistoautomaatioon ja DevOpsiin. Luomme uusia konsepteja ohjelmistoautomaatioon ja tuotamme digitaalisilla ratkaisuilla arvoa asiakkaillemme ja loppukäyttäjille. Kehittäjämme ovat nykyaikaisia käsityöläisiä, jotka laativat koodin, valitsevat työkalut ja rakentavat palvelimettomat ympäristöt. Uskomme, että ohjelmistokehityksen tulevaisuus on automatisoinnissa, jonka avulla voimme tehdä asioita älykkäämmin.

Etsimme nyt joukkoomme DevOps Engineeriä, joka jakaa saman ajatusmaailman ohjelmistokehityksen automatisoinnista! Haluatko auttaa asiakkaitamme pilviympäristöön siirtymisessä ja luoda älykkäitä infrastruktuureja? Tai kenties analysoida nykyisten teknologioiden käyttöä ja kehittää prosesseja niiden parantamiseksi ja skaalaamiseksi? Automatisoida ohjelmistokehitysprosesseja sekä ennenkaikkea ajaa kulttuurimuutosta kohti onnea ja tehokkuutta?

Kukoistaaksesi tehtävässä, edellytämme sinulta vankkaa kokemusta DevOps -menetelmistä ja työkaluista, kuten CI/CD ja testiautomaatio, IaC:stä sekä Python / Java-kielistä. Näet nämä kuitenkin vain työkaluina, etkä pelkää astua ulos mukavuusalueeltasi. Vaalimme tekijöissämme myös seuraavia asioita:

• Pilviympäristöissä toimiminen on arkipäivää, mutta osaat tehdä taikasi myös on-premise tai hybridi ympäristöissä.

• Kun törmäät esteisiin, luot työkalut niiden poistamiseksi.

• Olet itseohjautuva, hyvä kommunikoimaan ja ymmärrät työsi arvon asiakkaalle.

Siili on vastuullinen. Vastuullisuus näkyy siilien arjessa konkreettisesti toteutetuissa projekteissa, mutta haluamme kantaa kortemme kekoon myös laajempien ongelmien selättämiseksi. Istutamme esimerkiksi vuosittain 43 puuntainta jokaista työntekijäämme kohti kompensoidaksemme siilien vuosittaisen hiilijalanjäljen.

Tutustutaanko lisää? Meillä Siilillä ei ole haastatteluita vaan tapaamisia. Kahden tapaamisen avulla varmistumme yhdessä siitä, että molempien tavoitteet ja toiveet ovat linjassa. Näin saamme rakennettua lähtökohdat loistavalle yhteiselle tulevaisuudelle. Hae alla olevan linkin kautta tai ole yhteydessä Maarittiin (maarit.kettunen@siili.com) keskustelujen aloittamiseksi ja kerro meille, millaisista projekteista sinä motivoidut!

Tarjoamme sinulle merkityksellisen tehtävän lisäksi turvallisen, vakaan ja inhimillisen työyhteisön, jossa voit itse rakentaa oman polkusi. Luomme yhdessä asiakkaidemme kanssa moderneja digitaalisia palveluita, joita käyttäjät voivat rakastaa. Emme työskentele erillään toisistamme, vaan yhdessä toisiltamme oppien. Kanssamme pääset syventämään osaamistasi ja kehittämään itseäsi eteenpäin sinulle räätälöidyn suunnitelman mukaisesti. Lisäksi Siililtä saat hyvän palkkatason erinomaisilla eduilla höystettynä, tehtävääsi sopivat työkalut ja erilaisia vapaa-ajan aktiviteettejä.

MAKE IT REAL
Www

https://www.siili.com/fi/hae-siiliksi/devops-engineer-joensuu#applicationform

Share