Opiskelijatöihin.fi

Academic Work/Roche Diagnostics

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 13.8.2021

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Sopimuksen mukaan

Salary
Sopimuksen mukaan

Applying ends
13.8.2021

Work place address
Itä-Suomi 70210 , Kuopio

More information from
krs02@academicwork.fi

Huoltoinsinööri, Roche Diagnostics

Work description Roche Diagnostics Oy on osa kansainvälistä F.Hoffmann La Roche –konsernia, joka on yli 28 miljardin euron liikevaihdollaan yksi suurimmista terveydenhoitoalan yrityksistä maailmassa. Diagnostiikan alalla Roche on markkinajohtaja maailmassa ja Suomessa. Rochella sinua odottavat monipuoliset työtehtävät sekä liikkuvan työn takaamat mielenkiintoiset työympäristöt. Tehtävässä tärkeintä on perusteiden osaaminen toimialalta sekä halusi oppia ja kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Lue lisää alta ja hae pian!

Kuvaus
Tehtävässä tulet työskentelemään monipuolisesti Rochen laitteiden kenttähuoltoryhmässä vastaten laiteasennuksista, korjauksista sekä ohjelmistopäivityksistä. Tyypillinen työpäiväsi sijoittuu asiakkaan tiloihin koko Suomen alueella, joten odotamme sinulta halua liikkuvaan asiakastyöhön.

Oletko kiinnostunut tehtävästä? Kyseessä on hieno mahdollisuus päästä alallaan arvostettuun yritykseen! Roche Diagnostics Oy tarjoaa sinulle haasteellisen roolin alan huipputuotteiden parissa, erikoiskoulutuksen laitteisiinsa ja paikan kansainvälisessä kasvavassa organisaatiossa.

Etsimällämme henkilöllä on
Sinulla on alalle soveltuva koulutustausta, hieman aiempaa kokemusta mekaanisten laitteiden parista ja kiinnostusta terveysteknologiaa kohtaan. Hallitset perusteet tietotekniikan verkkorakenteista ja yleisimmistä käyttöjärjestelmistä sekä kommunikoit sujuvasti myös IT-asiantuntijoiden kanssa. Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä matkustusvalmiutta sekä ajokorttia.

Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä ja loistavia tiimityötaitoja sekä joustavuutta. Sinulla on asenne kohdallaan, etkä säikähdä, vaikka työaika venyy!

Sinulla on
- Tehtävään soveltuva koulutustausta (esimerkiksi terveystekniikan, biotekniikan, automaatiotekniikan tai mekaniikan insinööri)
- Aikaisempaa työkokemusta
- Kiinnostusta terveydenhoitoalaa kohtaan ja halua oppia alasta
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Työntekijänä olet:
- Innokas kehittymään ja haastamaan itseäsi
- Asiakaspalveluhenkinen
- Yhteistyökykyinen
- Hyvillä kommunikaatiotaidoilla varustettu tiimipelaaja

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta sairaala- tai laboratoriolaitteiden huollosta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: sopimuksen mukaan
Työmäärä: kokoaikainen
Kesto: vakituinen
Paikka: Kuopio/Itä-Suomi
Palkka: sopimuksen mukaan

Yrityskuvaus
Lue lisää Rochesta täältä: https://www.roche.fi/?gclid=Cj0KCQjw6-SDBhCMARIsAGbI7Ugx0D1MJpnwJh-vFsFhmsKDvVByQbQdvtJ3izVcXJXsbsy7XMZ1NykaAv7rEALw_wcB.
Www

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/huoltoinsinoori-roche-diagnostics/15052631

Share