Opiskelijatöihin.fi

Parkinmäen palvelutalo Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 30.9.2021

Work type
Internships

Work duration
3 - 6 months

Work starts
09/2021

Salary
palkaton

Applying ends
30.9.2021

Work place address
Multavierunkatu 5 20100, Turku

More information from
Tomi Nieminen , puh: 040 759 5690

Syventävä harjoittelu restonomiopiskelijalle

Work description PARKINMÄEN PALVELUTALO OY

Helmikuussa 2016 historialliset Palvelutalo Wilén ja Candolinien Palvelukoti yhdistyivät Parkinmäen Palvelutaloksi, joka niin tänään kuin tulevaisuudessakin toimii voittoa tavoittelemattomana yleishyödyllisenä yrityksenä. Kokonaisuus sijaitsee Turun keskustassa Multavierunkadulla, vain kivenheiton päässä kauppatorista ja konserttitalosta. Kaksikielinen Parkinmäen Palvelutalo tarjoaa monipuolisen valikoiman asumismuotoja noin 140 seniorille.

Parkinmäen palvelutalo tarjoaa asukkailleen kodinomaista ja turvallista asumista huomioiden yksilön tarpeet ja toiveet sekä elämäntavat. Palvelutalomme tarjoaa viihtyisät puitteet niin itsenäiseen asumiseen, tehostettuun asumiseen kuin intervalliasumiseen sekä monipuoliselle vapaa-ajan toiminnalle.

KEITTIÖMME

Keittiömme valmistaa perinteistä, kotona tehdyn makuista herkullista ruokaa. Käytämme lähiruokaa sekä sesongin mukaista ruokalistasuunnittelua; marjoja ja sieniä ostamme suoraan poimijoilta syksyisin ja kananmunat tilaamme suoraan lähituottajalta. Valmistamme lähes kaiken ruokamme itse; tuoreet salaatit, kasvikset ja hedelmät kuuluvat jokapäiväiseen ruokalistaamme. Keittiössämme on myös leipomo; lähes kaikki ruokaleipä leivotaan täällä, samoin kuin iltapäiväkahvilla tarjottavat kahvileivät, kahvikakut, pikkuleivät.

Etsimme RESTONOMIOPISKELIJAA, joka voisi suorittaa syventävän harjoittelun palvelutalossamme, mieluiten syyskuusta 2021 alkaen.

Pääasiallisesti harjoittelu sisältäisi keittiön hallinnollisiä töitä, kuten esimerkiksi:

- Jamix-ohjelman käyttöönotto
- Reseptiikan tallennus
- Kiertävien ruokalistojen luonti
- Tilaukset ja niiden vastaanotto
- Työvuorosuunnittelu
- Toteutuneiden tuntien kirjaus, sekä palkkojen maksua
- Omavalvonnan kehittämistä

Harjoitteluun voidaan yhdistää myös opinnäytetyö oman kiinnostuksen mukaan.

Harjoittelu voisi sopia henkilölle, joka on Turun seudulta kotoisin, jolloin hänellä olisi majoitus valmiina. Kuitenkin kaikki hakijat otetaan huomioon, mutta Palvelutalo ei valitettavasti pysty tarjoamaan majoitusta. Harjoittelu on palkatonta, mutta tarjoamme harjoittelupäivinä lounaan.

Lisätietoja palvelutalostamme voi katsoa osoitteesta www.barkbacken.fi tai vaihtoehtoisesti voit lähettää sähköpostia tomi.nieminen@parkinmaki.fi
Www

http://www.barkbacken.fi

Share